11. oktobra 2019

Bliža se dolgo pričakovani finale, v soboto podelitev priznanj najboljšim B4Xovcem, prav tako tudi BMX kamp pri BSX Racing Team, pot do svetovnega prvaka s Twanom van Gendtom in ogled olimpijske proge.

Veliki finale Pumpaj Slovenija

Težko pričakovana tretja in zadnja finalna preizkušnja letošnjega pokala bo 20. oktobra v Celju na pumptracku v Dečkovem naselju. Dogajanje med 13. in 17. uro. Bo pa tekmovanje odprtega tipa, saj se ga bodo lahko udeležili tudi tisti, ki se niso uspeli kvalificirati na finalne preizkušnje. Tekmovanje za njih bo izvedeno posebej. Ostalo izveš na tem mestu.

Podelitev priznanj najboljšim v pokalu B4X

Pod okriljem pokala je bilo letos pet dirk, zadnja se je odvila septembra v Odrancih. Sedaj je čas, da se podelijo nagrade najboljšim v kategorijah. Jutri, 12. oktobra, bo v Bike parku Ljubljana zaključna prireditev, ki bo potekala med 16. in 18. uro. Vse dodatne informacije, tudi o razstavljalcih, partnerjih in kje parkirati, najdeš na facebook profilu B4X Pokal Slovenije.

To soboto kamp v Mariboru

BSX Racing Team v soboto 12. oktobra vabi na BMX kamp. Začne se ob 10. uri in konča ob 13:30. Vse dodatne informacije najdeš na facebooku ali piši na bsx.team@gmail.com.

Postati svetovni prvak …


Twan van Gendt in trnova pot do naslova svetovnega prvaka. Zasluženo!

Predstavitev olimpijske proge


Oglej si progo, ki bo prihodnje leto gostila najboljše tekmovalce in tekmovalke v disciplini BMX race. Tokrat skozi “oči” Nieka Kimmanna.

Sledite nam