BMX tahitre, Niels Bensink
Wheelbase Maxxis Freestyle Giant Unior DH Cup SloEnduro
13. novembra 2020

Race Ljubljana že z rezerviranim datumom pri UCI, rivignanski 48erre s promocijskim videom, Bensink iz BMXa v MTB, točkovanje supercrossa za sezono 2020 in zaprtje prog na Madžarskem.

BMX Race Ljubljana 2021

Letos so pri KD Rajd pohiteli in datum dirke rezervirali tudi pri Mednarodni kolesarski zvezi UCI. Kot vedno bo tudi v prihodnjem letu dirka na sporedu dva dni, en dan tudi kategorije C1. Datum? 17. in 18. april. Koledar najdeš na uci.org.

48erre BMX Team

Promocijski video kolesarjev s Slovencem ljube proge pri zahodnih sosedih v Rivignanu.

Niels Bensink

Odlični BMXar bo iskal novo sredino. Po osemnajstih letih kariere na 20-palčnih kolesih naravnost na dirte in enduro vode. Niels se seli v Britansko Kolumbijo. Kratek dokumentarec je posnel Niek Kimmann.

Lestvica UCI

Po letošnji zares skromni sezoni na prvih mestih lestvice Mednarodne kolesarske zveze UCI kraljujeta Američana. Sezono 2019 sta najvišje zaključila Nizozemska asa Niek Kimmann in Laura Smulders, letos sta ju na vrhu zamenjala Connor Fields in Alise Willoughby. Na drugo in tretje mesto pri moških sta se uvrstila Francoz Sylvain Andre in Niek Kimmann, pri ženskah pa Laura Smulders in Američanka Felicia Stancil. Celotno lestvico najdeš na uci.org.

BMX Šopron

Ne samo v Šopronu, tudi drugod na Madžarskem so BMX proge zaradi slabšanja zdravstvene situacije do nadaljnjega zaprte. Proge lahko uporabljajo le licencirani člani klubov. Sopron BMX.

Freestyle Giant SloEnduro Wheelbase Renthal Oblikovalski studio Ideator
Sledite nam