10. januarja 2020

Dvakrat BSX Racing Team, dvakrat Črn trn in svetovna prvenstva do leta 2023.

Črn trn, prvič

BMX polovičko na Palah so obiskali delovni stroji. Ajdovci bodo na prvi liniji na novo uredili drenažo in nekoliko podaljšali drugi skok. Klik na KK Črn trn

Naslovna fotografija Matjaž Jazbar

Zimski pumptrack 1. februarja

V organizaciji BSX Racing Team bo v Pik hali tekmovanje na modularnem pump poligonu. Čeprav je tretja sezona zimske pumptrack lige ostala “v zraku”, so se za vse željne zabave in tekmovanj odločili, da izpeljejo vsaj eno tekmovanje na pumptracku v pokritem prostoru. Vse informacije, časovnica in kategorije najdeš na facebooku.

BSX vabi

Mariborski BMX klub v svojo sredino vabi nove člane. Vse informacije na bsx.team@gmail.com ali na na tem mestu

Črn trn, drugič

BMX sekcija ajdovskega Črnega trna ne pozna zimskega počitka. Če je potrebno, se na trening odpravijo tudi k zahodnim sosedom. Tokrat so formo pilili na prizorišču prve dirke letošnjega evropskega pokala v Veroni.

Svetovna prvenstva do 2023

Letošnje svetovno prvenstvo bo med 26. in 31. majem v ameriškem Teksasu. Leta 2021 bo gostitelj nizozemski Papendal (za vse, ki se želijo preizkusiti na tej progi že prej, je priporočljiva udeležba na peti in šesti dirki evropskega pokala 25. in 26. maja). Leta 2022 bo svetovno prvenstvo še vedno v Evropi, gostitelj pa francoski Nantes. Leto kasneje, 2023 bo svetovno prvenstvo gostil škotski Glasgow, takrat bo na sporedu prvo MEGA kolesarsko dogajanje – prvo svetovno prvenstvo, ki bo združevalo vse kolesarske discipline.

Sledite nam