18. septembra 2018

30. septembra vsi v Vipavsko dolino na tri različno dolge trase. Razgledi na vseh zagotovljeni!

Prihodnji konec tedna, natančneje v nedeljo 30. septembra, bo potekal že 3. MTB Maraton Vipavska dolina. Tri nove trase, vse pa s startom pri MC Hiša Mladih v Ajdovščini. Maraton za vse okuse – lahkih 27 kilometrov, srednjih 44 in epskih 66. Od 10. ure dalje. Številne novosti, a povdarek je vseeno na trasah, ki so po mnenju organizatorja prilagojene kolesarskim gurmanom.



MTB Maraton Vipavska dolina ponuja

Družinska izvedba MTBVV 27. Dolžina: 27 kilometrov, vmes pa 250 višinskih metrov vzponov. Proga je primerna za družine z otroki. Poteka po utrjenih poteh in makadamih okoli Zemona, Vipave ter Vipavskega križa, zakjučuje v Ajdovščini.

Avanturistična izvedba MTBVV 44. Dolžina: 44km, vmes pa 980 višincev. Kaj lahko pričakuješ? Več krajših vzponov in spustov, s povdarkom na Vipavskih gričih. Za tiste z nekaj kondicije in kančkom tekmovalnega duha.

Kraljevska izvedba MTBVV 66. Premagati bo potrebno 66 kilometrov, vmes pa prevoziti še 1800 višinskih metrov vzponov. Je težak, raznolik maraton, ki zahteva zelo dobro kondicijo. Epski vzpon na Predmejo ter spust v Ajdovščino za prave “senderje”.

Dogodek najdeš na facebooku, ali obiščeš spletno stran mtbvv.si in se tam tudi prijaviš

Foto organizator

Sledite nam