Freestyle Giant SloEnduro Wheelbase Renthal Oblikovalski studio Ideator
3. oktobra 2019

12. oktobra na Krku, natančneje v Baški, start četrte dirke letošnje serije. Zopet z vzponom na Mesec, a z nekoliko spremenjenimi trasami, ki te ne bodo pustile ravnodušnega.

Tretje leto zapored se bo serija Husqvarna Adria Bike končala na otoku Krk. Letos je bila v seriji dirka več, tako da bo potrebno za končni, oziroma skupni vrstni red “odbrcati” še zadnjo dirko, ki bo na sporedu 12. oktobra. S startom v Baški. Čakajo te tri od lanskega leta spremenjene trase, a vedno boš moral premagati vzpon na Mesec.

Kategorije:
Moški od 18 do 39 let
Moški masters od 40 do 49 let
Moški grand masters nad 50 let
Ženske – enotna kategorija

Od najlažje do najtežje:

Easy – 26 kilometrov in 452 višinskih metrov vzponov. Najprej na Mesec, potem po planoti, spust proti cesti v Baško, nato pa po zanimivih potkh do cilja.

Classic – 54 kilometrov in 1021 višinskih metrov vzponov. Po dobrih 13 kilometrih se Classic loči od Easy in odvije proti Vrbniku, nato spust do morja in lepi vzponi proti cesti v Baško. Sledijo enoslednice in nekaj tehničnega terena proti Baškem polju in še nekaj obratov te loči do cilja.

Epic – 71 kilometrov in 1324 višinskih metrov vzponov. Do 28. kilometra si na isti trasi kot tisti, ki vozijo izvedbo Classic. Nato sledi dodaten krog okoli Dobrinja, skok do mesta Krk, gozdne poti in pot do cilja v Baški.

Več o dirki najdeš na adriabike.hr. Prijave na tem mestu. Krk ’n’ Roll na facebooku

Naslovna fotografija organizator

Kako je bilo lani, izveš v poročilu Mateja Hartmana – Najlepše pride na koncu: Krk ‘n’ Roll.

Freestyle Giant SloEnduro Wheelbase Renthal Oblikovalski studio Ideator
Sledite nam