21. maja 2013

Nekaj novosti iz štaba slovenskega mtb festivala, ki bo julija na Koroškem. Video natečaj s tremi temami + foto natečaj, še 12 dni predprijav na Black Hole maraton, letos maraton tudi z otroškim vrtcem.

Prireditelji nam sporočajo nekaj novosti iz štaba slovenskega mtb festivala, ki bo med 19. in 28. julijem na Koroškem.

Objavljen razpis video in foto natečaja filmov z vsebino gorskega kolesarstva

Poleg vzpenjanja in spuščanja s kolesi, ostalih spremljevalnih dogodkov in izobraževanj želimo popestriti večere s predvajanjem amaterskih in profesionalnih filmov z vsebino gorskega kolesarstva. Tako vabimo kolesarje, snemalce, režiserje ali kar vse v eni osebi, da se odzovejo na razpis. Za film so razpisane tri tekmovalne teme:
– “Prosto MTB”,
– “Pridi se pogledat – GoPro&Black Hole” – filmi, posneti v času festivala,
– “Z glavo v naravo” – namen teme je graditi pozitiven odnos gorskih kolesarjev do narave, poti, pohodnikov, lastnikov zemljišč, gorskokolesarske skupnosti in celotnega okolja, v katerem smo gorski kolesarji aktivni.
Organizatorji sprejemajo tudi filme za netekmovalni del, ki so kvalitetni in zanimivi za predvajanje na velikem platnu.

Organizator bo izbiral tudi najboljšo fotografijo posneto v času festivala.

Nagrade za tekmovalni del bodo v skladu s celotnim dogajanjem, katerega želimo izpeljati na visoki ravni in bodo javno objavljene najkasneje do sredine meseca junija 2013. S svojo udeležbo pa predvsem pomagate graditi gorskokolesarsko skupnost in poudarjati njen pozitiven pomen za družbo in okolje. Več informacij na www.blackhole-bikefest.com

Pokrovitelj festivala Black Hole Bike Fest
{loadposition inside}

Black Hole maraton – predprijave odprte le še 12 dni

Odprte so predprijave Black Hole maratona – samo še 12 dni. Dve trasi: 50 in 31 km.
Predprijave do 1. 6. 2013. V predprijavi je startnina 20 €, kasneje 30 €. V predprijavi udeleženci prejmejo darilo. Vsi udeleženci maratona prejmejo okrepčilo na progi (pijača, hrana), topel obrok in pijačo na cilju ter so udeleženi v žrebanju bogatih praktičnih nagrad. 2 € od vsake prijave bosta namenjena Zelenemu skladu za vzpostavitev trajnostnih gorskokolesarskih poti. Več informacij na www.blackhole-bikefest.com

Black Hole maraton – letos tudi z otroškim vrtcem

Letos bo prvič poskrbljeno tudi za mlade družine. Organizator Black Hole maratona bo zagotovil brezplačno varstvo in animacijo otrok za udeležence Black Hole maratona.

www.blackhole-bikefest.com

Sledite nam