7. maja 2010

Posebna izdaja revije Bicikel na poti k vašemu prodajalcu (če ni že tam). Katalog s 150 kolesi, ki so naprodaj v Sloveniji, ter z vrsto nasvetov.

Prispodoba je jasna: kolesarske sanje

Prispodoba je jasna: kolesarske sanje

Še cela naslovnica

Še cela naslovnica

Pri reviji Bicikel so med aprilsko in majsko številko stlačili posebno izdajo oziroma ločeno edicijo z naslovom Bicikel.bon in podnaslovom “Kolesarski vodnik po nakupih 2010”. Ne, “.bon” ni nova spletna domena. Morda “bonus” za naročnike in oglaševalce, trgovce? Sicer je katalog naprodaj za 2 evra in 90 centov.

Katalog začnejo nasveti za kupce novih in rabljenih koles, tudi posamezne kategoriej so predstavljene. Nato se po nerazumljivem ključu (morda izžrebanem vrstnem redu) zvrstijo kolesa po zastopnikih oziroma prodajalcih. Znotraj zastopnikov in znamk pa mešano po zvrsteh, tako da boste tudi gorski kolesarski spoznali cestna in treking kolesa, pa otroška in ležeča ter cruiserje. Nič hudega.

Z osnovnimi podatki in seveda maloprodajno ceno je predstavljenih 150 koles, 22 znamk (+ ležeča kolesa) iz ponudbe 12 zastopnikov. Med kolesi je blizu 60 gorskih (saj je včasih že vprašanje, kaj je gorsko, kaj pa križanec).

Objavljen je tudi seznam trgovin. Pa še kaj.

Gotovo nekaj za slinjenje in pomoč pri izbiri tudi v času interneta (če še niste izbrali letošnjega novega kolesa). In pa neprimerljivo s kar patetičnim letošnjim poskusom “kataloga” v Poletu, kjer so nekdaj objavljali obsežen katalog in kolesa vsaj površno tudi preskusili.

www.bicikel.com/sl/revija/

Sledite nam