6. avgusta 2019

Poletje se je prevesilo v drugo polovico in kmalu bo čas za naslednjo dirko v B4Xu.

Počitnice se prevešajo v drugi del, prav tako poletje. B4X pokal Slovenije, ki je letos zaživel pod taktirko Petra Palandačiča, pa nekako postavlja nova merila tekmovanj za mlade kolesarje.

Naslednje tekmovanje, ki bi moralo biti 17. avgusta v Odrancih, je prestavljeno na kasnejši, morda prijaznejši datum. Tam se bodo tekmovalci na enem najboljših pumptrackov lahko pomerili 14. septembra.

Tako bo naslednja dirka 31. avgusta v Svetem Juriju na legendarni progi Trebaš. Novost bo dirka za najmlajše, dirka s poganjalci za otroke letnik 2014 in mlajše. Za prva tri mesta v kategoriji bodo zelo zanimive nagrade – poganjalci BeFly. Startnine za to kategorijo ne bo, prijave pa so že odprte na b4x.si/Prijavi_se.

Omeniti velja, da bodo poleg znamk BeFly, Extend in Hyundai pri organizaciji sodelovali še lokalni pokrovitelji, tako da se obeta najbogatejši nagradni sklad v zgodovini tekmovanj B4X.

Znan je tudi datum zaključne prireditve pokala. Ta bo 12. oktobra v Bike Parku Ljubljana v Podutiku. Rezervni datum, če jo bo slučajno zagodlo vreme, je 19. oktober.

Dodatne informacije najdeš na strani b4x.si in na njihovem uradnem facebook profilu.

Naslovna fotografija je z zadnje dirke v Šempetru pri Gorici

Preberi še
B4X pokal Slovenije: Vroče v Šempetru pri Gorici
B4X pokal Slovenije: Ravne pri Šoštanju
B4X Ajdovščina: Burja ni motila nikogar

Sledite nam