Casio GShock
Ride Loose Riders Wheelbase Oglaševanje na mtb.si Freestyle Giant
24. marca 2017

Otvoritev bistveno razširjene kolesarske trgovine v Špan-landu. Poleg Torpada zdaj s še dvema zanimivima mtb znamkama.

Sinoči je bilo na Brezovici kar “gala”. Marsikdo je že kdaj urejal kaj okoli štirokolesnega konjička pri Španu oziroma v Centru mobilnosti Špan, kot se reče mega kompleksu, ki je zrastel iz male delavnice za pacanje z dinitrolom in vulkanizerske delavnice. Prostora jim res ne manjka.

Nad portalom, ki vodi v Španovo kraljestvo, je zdaj še veliko večja kolesarska trgovina. 600 kvadratnih metrov da meri, so rekli, in verjamemo. Prodajalci, ki se bodo smukali od ene do druge zbirke koles (na enem koncu, gorska, na drugem cestna, vmes pa zložljiva električna lastne znamke S-Bikes), pa do dodatne opreme in servisa, si bodo kar dobro obrusili pete.

Številčna in nobel druščina se je zbrala ob tej priložnosti, tudi vrsta dam in mož iz kolesarskega sveta, kolesarji in poslovneži, resnici na ljubo pa je vsaj toliko obiskovalcev kot otvoritev kolesarske trgovine pritegnila podelitev prestižnih prirellijevih koledarjev, ki je sledila nadrtopje niže. Pelo in muziciralo, pilo ter jelo se je na obeh nadstropjih.

Znamke v hiši

Pa pojdimo h kolesom. Pri gorskih je že pred širitvijo Špan ponujal italijansko znamko Torpado, ki prednjači v krosu, trudijo se tudi s turnimi, enduro in plusi.

Zdaj je tu še cela paleta Mondrakerjev, koles prodorne španske znamke, ki se dokazuje tako v spustaških disciplinah kot v krosu in uporabi plaščev plus.

Za konec pa so Španovi presenetili še z izborno švicarsko znamko BMC. Bicycle Manufacturing Company je posebno zveneče ime na cesti, a Švicarji so močni tudi pri gorskih kolesih – tehnološko inovativni, pazljivi pri detajlih in oh in sploh. Celo superzvezdnika si lastijo v krosu, Juliena Absalona. Nekdanji manjši slovenski zastopnik je po nekaj letih dvignil roke in BMC je lepo spet videti pri nas, celo z zalogo v trgovini.

www.span.si

Za vas bi lahko slikali za celo družabno kroniko znanih in neznanih, pa smo se odločili za:
– Na uvodni fotografiji vodja programa koles pri Španu Boštjan Felc z eno od hostes v mtb delu trgovine, ki je urejen v “noršor” slogu.
– Spodaj pa gospod Maurizio Fondriest, svetovni prvak v cestnem kolesarstvu leta 1988, s kolesom znamke, ki jo je ustanovil sam.

Casio GShock
Freestyle Giant Wheelbase Ride Loose Riders Oglaševanje na mtb.si
Sledite nam