17. oktobra 2013

DH Maribor s Črni sencami, Cec & Pintar na Soriški, Pandur na snežnem EP, Jeglič v Divjini, Alive na SOF, Olympus DH 2004, BMX road trip, Wild Ride Istra, celjska runda.

DH Maribor malo drugače


Pri Black Shadows Syndicate so po svoje posneli in zložili obe pohorski dirki v spustu za konec sezone. Captive The Light.

Cec & Pintar @ Soriška


Odlični tereni na Soriški planini in okolici ter dva podivjana bajkerja. Zadaj Jan Cestnik, spredaj Miha Pintar, montaža Matic Hribar. Pa hecen zaključek.

Pokrovitelj rubrike Video 1/4ek
{loadposition inside}

Pandur @ Pamporovo


Če si kdo ne predstavlja, kako je drselo na evropskem prvenstvu in če kdo ne ve, zakaj Žiga Pandur tokrat ni bil v ospredju … tu so boleča dejstva.

Jeglič @ Divjina


Graditelj & rider Nejc Jeglič v tržiški Divjini, še poleti. Rise Against!

Alive @ Tolmin


Video Alive.si s Soča Outdoor Festivala.

Olympus DH 2004


Od zadnjega spusta na Medvednici nad Zagrebom je že skoraj 10 let … Pokojni Furman je kar prepoznaven v svojih TLD cunjah. Prispevek z Nova TV.

BMX road trip


Video Luke Karlina z BMX tripa na Dunaj, v Bratislavo in Prago, furajo Miha Glavič, Kristijan Senica, Jure Horvat, Luka Karlin in Christoph Tatschl.

Istrski Wild Ride


Minulo nedeljo v Umagu, malo BMX & MTB fristajla, video by Luka Urbac/scrcrw.com. Ime se je očitno prijelo. istrianwildride.com

Celjska MTB runda


Celjani se imajo fino, takole so zaključili sezono skupnih furc. Video Dušana Preganca. Hvala bogu za grafike (npr. “Sledil je odhod”), sicer verjetno ne bi razumeli videa 🙂

Sledite nam