21. junija 2011

Nekaj podrobnosti o druženju ob šestletnici mtb.si v ponedeljek 27. junija. O bendu, o varnosti tvojega kolesa in še kaj. Vabljena, vabljen.

V ponedeljek 27. junija bo na vrsti šesti rojstni dan mtb.si. Kot smo že večkrat napisali, prvič ne na lastnem dvorišču temveč v Lepi žogi, športnem baru na Celovški cesti 43 z velikim dvoriščem. Ker? Ker bi prvič radi praznovali z vsemi obiskovalci strani, ne le s sodelavci in oglaševalci. Kakšnega hudega protokola, urnika in spektakla ne bo. Nimamo ne časa ne denarja. Le kup bajkerjev, ki se zabavajo.

Kratka obnova sporeda:
– od 17. ure dalje kolesarjenje po skupinah (največ jih gre v Polhograjce)
– od 20.30 druženje na dvorišču Lepe žoge

Prijave v skupine
Prijave v skupine letijo, ta trenutek jih je dobrih 70. Je pa že jasno, da boste uletavali tudi kar tako. Prav tako dobrodošli. V tem primeru pač pogledate naokoli, katera skupina vam je simpatična, in se ji priključite. Ker bo vsem moškim najbolj simpatična ženska skupina, ta kombinacija seveda ne pride v poštev.

Varnost koles
Čeprav smo na dvorišču, smo skoraj sredi mesta. In čeprav bomo imeli človeka na vhodu, priporočamo, da s seboj prinesete ključavnice, jih med furco pustite na prizorišču in potem med veselico zaklenete skupaj po več koles. Da bodo šle oči s kolesa lahko kam drugam.

Hrana in pijača
Ferdo Grill bo pekel svoje razvpite hodoke, na voljo bodo tudi pizze (in po želji druga naročila) iz bližnje kuhinje Dobra vila. Za po grlu pa med drugim osvežilen radler na pipco.

Video
Če bi radi pokazali svoj najnovejši video izdelek, ga lahko prinesete s seboj na CD/DVD/USB …

Rock band = ti!
Predskupina boste kar sami z računalniško simulacijo Rock Band.

Punk band = Šank Norris
Glasbena atrakcija večera je pravzaprav premiera skupine Šank Norris®, ki jo sestavljajo štirje bajkerji: Žiga, Bole, Grega in Andrej. Zgolj za vašo zabavo bodo odbili nekaj starih punkovskih klasik. Kot se to počne na teh štadionskih koncertih, se jim bo pridružilo nekaj gostov, ki pa naj ostanejo skrivnost.

Prenos
Za vse, ki ne boste utegnili, pripravljamo prenos slike (in zvoka) v živo na mtb.si. Z dvorišča, ne iz Polhograjcev …

Dobrodelno
Zbirali bomo prostovoljne prispevke v korist Društva onkoloških bolnikov. Cela jeba! Več o tem

Podrobneje o vsem, skupine …

Sledite nam