1. avgusta 2016

Vsi, ki želite spremljati partnerje ali prijatelje preko celotne dirke – pri Adriabike mislijo na vse!

Organizatorji dirke štirih otokov mislijo na vse. Za prihodnje leto so se spomnili tudi na spremljevalce udeležencev etapne dirke. Za vse, ki bi bili radi poleg in dirko doživeli na pristen način, so pripravili prav poseben paket.

Paket za spremljevalce

Pri Adriabike so razširili ponudbo in premišljeno sestavili paket za vse tiste, ki bi radi na “komot” način spremljali dirko vse štiri etape. Omogočili jm bodo dostop do najatraktivnejših delov etap, s kratkimi ogledi lokalnih znamenitosti in še čim. Cilj pa je jasen: spremljevalcem omogočiti čim bolj aktivno spremljanje dirke.

Program

Začenši z 18. aprilom v Baški na otoku Krku s prevzemom darilnega paketa za spremljevalce, sestankom z vodičem preko celotnega programa in brezplačnim vstopom na “welcome party” za tekmovalce.

1. etapa: Zbor pri vodiču, spremljanje starta 1. etape, transfer do prve okrepne postaje, čakanje na tekmovalce, prevoz do druge okrepne postaje. Nato bo sledil ogled mesteca Vrbnik in odhod proti cilju ter čakanje na cilju in spodbuda tekmovalcev v zadnjih metrih prve etape. Nato pa sledi obrok skupaj s tekmovalci.

2. etapa:
Najprej prevoz z ladijco na otok Rab, ogled starta, ogled etape na okrepni postaji, navijanje na ciljni ravnini, samostojni ogled mesta Rab, kosilo skupaj s tekmovalci in nato povratek v Baško.


Na vsaki etapi je dovolj zanimivosti. Tudi za gledalce.

3. etapa: Ogled starta tretje etape, prevoz do mesta Cres in ogled. Sledi prevoz na okrepno postajo ter ogled dirke, nato prevoz do cilja. Nato obrok skupaj s tekmovalci.

Zadnja, 4.etapa:
Ogled starta, samostojni ogled mesteca Mali Lošinj, prevoz na okrepno točko na etapi, ogled dirke okoli okrepne točke in prevoz do cilja. Nato sledi obrok skupaj s tekmovalci ter zvečer “Finisher party” s tekmovalci!

Prijave za paket spremljevalcev se bodo začele z 10. avgustom. Cena paketa bo znašala 249 evrov. V ceno paketa za spremljevalce je vključeno vse zgoraj navedeno, ni pa vključenega transferja med Baško in Velim Lošinjem (prevoz z ladjo), ter seveda pot nazaj.

Če si želiš svojo avanturo dodatno popestriti, si lahko za 20 eur na dan sposodiš E -kolo in si dirko pogledaš na svojevrsten način.


Ne pozabi!

Z današnjim dnem so se odprle prijave za tekmovalce! Prijavnica je na voljo na tem mestu, vse dodatne informacije pa najdeš na Adriabike.hr.

Foto Matej Hartman, MahMTB

Preberi še:
4 Islands 2017: Prijave od ponedeljka!

Sledite nam