ljubljana mtb vikend, dobrodelni pumptrack sešn
20. septembra 2021

Na dražbi imamo drese, startne številke, redkega ponyja, fotografijo, kapucar, čelado, smučarske palice, zgoščenke … in tablo filmske picerije! Vse za floto beemiksov, na katerih bodo otroci spoznavali pumptracke.

Začeli smo pred letom dni, prejšnji konec tedna pa smo v okviru festivala Ljubljana MTB vikend izvedli že drugi dobrodelni “Scott Continental pump sešn”. V uri je trinajsterica povabljencev na krogu pumptracka, znanega tudi kot KoloPark Spodnja Šiška ali “pumptrack pri Lepi žogi” nanizala kar 404 kroge. Pokrovitelj Slovenski kolesarski mojster, distributer znamk Scott in Continental, za vsak opravljen krog prispeva po dva evra … tako da izračunaj!

Ni odveč, če še enkrat prilepimo video

Zdaj začenjamo drugo dejanje dobrodelne akcije: dražbo predmetov, ki so jih prinesli povabljenci.

Kako gre?

Tu spodaj si oglej predmete, ki so na dražbi, potem pa nadaljuj na Facebook stran mtb.si in vpiši ponudbo pod predmet, za katerega se poteguješ.

Dražba poteka do nedelje, 26. septembra, ob 21.00.

Sredstva bo zbral KD Rajd in jih namenil nakupu BMX koles, ki jih bodo lahko šole in klubi brezplačno uporabljali za svoje programe.

Ljudje in njihovi predmeti

Mak Breznik Falk

Mak breznik falk

Mladi BMX race šampion Mak Breznik Falk, član KD Rajd, je prispeval svojo startno številko , s katero je letos maja na dirki evropskega pokala v Veroni med 12-letniki zasedel fenomenalno 3. in 2. mesto. Več. Uokvirjeno in s fotografijo z obema pokaloma.
Naravnost v ta predmet na FB

Filip Flisar

filip flisar

Filip Flisar, svetovni prvak v smučarskem krosu in na kolesu trenutno predvsem ambasador programa Grbine so fine (prej pa že kar resen tekmovalec v 4krosu in BMXu), je prispeval svoje smučarske palice. Pa ne tistih za smučarski kros temveč smukaške, s katerimi je šel kot tekmovalec v krosu kdaj jezit smukače.
Naravnost v ta predmet na FB

Žiga Födransperg

Gostinec in igralec – naturščik Fedr je po lanskem semaforju spet prinesel nekaj odbitega – tablo Pizzeria Šiška s snemanja filma Šiška Deluxe (2015) režiserja Jana Cvitkoviča. Garantirano ni ukradena. Ne garantiramo pa, da osvetlitev trenutno deluje.
Naravnost v ta predmet na FB

Žiga Gombač

Žiga X Gombač, mladinski pisatelj in medijski maček ter vzdržljivostni tekač, je prispeval svojo čelado … Pisatelju smo pustili, da jo opiše sam: “Na glavo je treba pazit! Tale čelada mi je leta in leta krila pisker na številnih tekih po visokogorju. Je dokazano trdna, udobna in z dodatkom zeleno bele nalepke Olimpija tudi opazna. Gre za imenitno in zaupanja vredno sopotnico po gorah, od katere se težko ločujem. A ker gre za dober namen, je to edina logična odločitev.”
Naravnost v ta predmet na FB

Marko Grilc

marko grilc

Marko Grilc, deskar na snegu prostega sloga, zvezda tekmovanj, videov in instagrama, je prispeval kapucar Grilo Backcountry Camp – bordanje z Grilotom izven urejenih smučišč. Če mu slediš, izveš vse o tem.
Naravnost v ta predmet na FB

Gušti

gušti

Miha Guštin, kitarist, tekstopisec in skladatelj, znan iz skupine Big Foot Mama in pozneje kot samostojen izvajalec ter avtor glasbe za film in televizijo, je prispeval tri izvode svojega prvega samostojnega albuma Dolce vita iz leta 2002. Na zgoščenkah in seveda podpisane.
Naravnost v ta predmet na FB

Jure Košir

jure košir

Jure Košir, eden najuspešnejših v zgodovini slovenskega alpskega smučanja s tremi zmagami v svetovnem pokalu, bronasto kolajno z olimpijskih iger in odličji iz skupne razvrstitve svetovnega pokala, je prispeval svojo startno številko. In to ne katero koli temveč iz Kranjske Gore. Z njo je 22. decembra 1995 v slalomu osvojil drugo mesto za Albertom Tombo!
Naravnost v ta predmet na FB

Jošt Ložar

jošt ložar

Jošt Ložar, še drugi mladi BMX race šampion (ta je nanizal največ krogov), je prispeval svoj tekmovalni dres KD Rajd, s katerim je junija osvojil 3. mesto na evropskem pokalu v Franciji, in startno številko z letošnje dirke evropskega pokala v Veroni, ki mu je prinesla 6. mesto!
Naravnost v ta predmet na FB

Žiga Pandur

žiga pandur

Žiga Pandur, še vedno mladi spustaški upokojenec (do Jureta Žabjeka najuspešnejši Slovenec v svetovnem pokalu in na svetovnih prvenstvih) in prva faca tečajev KD Rajd, je prinesel svoj letošnji dres KD Rajd.
Naravnost v ta predmet na FB

Simon Stojko Falk

simon stojko falk

Simon Stojko Falk, BMX šampion v disciplini flatland in dolga leta pri nas sopomenka za BMX kolesarstvo, je prispeval črno-belo fotografijo, ki jo je leta 1990 posnel njegov oče Tone Stojko.
Naravnost v ta predmet na FB

Jure Vnuk

jure vnuk

Jure Vnuk je bil dolgoletni član prve peterke slovenske hokejske reprezentance, danes je trener vadbe s kisikom, lastnik SOS Studio Oxygen Station. Kroge je sicer nabiral kar na rolerjih (brez palice), za dražbo pa je prispeval svojega kar dragocenega rogovega ponyja prve generacije iz šestdesetih let! Spoznaš ga po integriranem prtljažniku. Kolo je restavriral Klemen Radoman v delavnici East Side Custom 1107. Mogoče je celo tvoja vozovnica do nagrade za naj slog na Red Bull Goni Pony.
Naravnost v ta predmet na FB

Tanja Žakelj

tanja žakelj

Tanja Žakelj, svetovna in evropska prvakinja ter zmagovalka svetovnega pokala v olimpijskem krosu je prispevala svoj letošnji tekmovalni dres slovenske poklicne MTB ekipe Unior – Sinter. Komplet, majico in hlače, proizvajalca Santini.
Naravnost v ta predmet na FB

Ne tako zelo drobni tisk

  • Dražite pod fotografijami v galeriji na Facebook strani mtb.si.
  • Najvišji ponudnik ob izteku dražbe (nedelja 26. 9. ob 21.00) bo povabljen k plačilu kupnine. Če plačila ne izvrši, dobi pravico do nakupa drugi najvišji ponudnik itd.
  • Če bi v dražbi sodeloval kdo, ki ni na Facebooku, ponudbe sprejemamo tudi na info@mtb.si. Objavimo jo pod predmetom, na izrecno željo tudi brez imena dražitelja.
  • S sredstvi bo KD Rajd kupil kolesa, ki jih bodo lahko šole in klubi brezplačno uporabljali za svoje programe.

Fotografije Jure Gasparič

Preberi še

Sledite nam