iztok kvas
15. junija 2021

Dejan Gorenc z novo serijo daljših pogovorov z ljudmi, ki so že kaj premaknili, za tiste, ki bi radi kaj premaknili.

Dejan Gorenc, nekdanji tekmovalec v krosu, parelelnem slalomu, dvoboju, 4krosu … ustanovitelj KD Rajd, danes pa recimo temu motivator za razvoj gorskokolesarskih skupnosti, pripravlja serijo pogovorov z imenom Pogovori z Bliskom. Zeleni Blisk smo mu namreč rekli nekdaj, ko je bil zelo hiter v svojih zelenih oblačilih. Green Thunder pa je danes njegova znamka.

Rdeča nit njegovih pogovorov bo motivacija in opolnomočenje z univerzalnimi znanji, ki niso nujno povezana le s kolesarstvom. Sogovorniki pa ljudje, ki so že kaj premaknili naprej. In ciljna skupina tisti, ki si želijo kaj premakniti naprej.

Prvi pred mikrofonom (za začetek na daljavo, preko mikrofona in kamere naračunalniku, kdaj pozneje pa verjetno tudi v živo) je Iztok Kvas, številka ena v Maribor bike parku Pohorje in pri svetovnem pokalu na istem mestu.

Bliska in njegove sogovornike bomo gledali in poslušali na dva tedna. Na svojih kanalih bo Dejan celotne pogovore objavljal na dva tedna, vmes pa tudi krajše montaže istih. Glavni kanal bo njegov YouTube, a se le priklopi tudi na njegov novi Instagram račun @greenthunderquotes.

Kmalu tudi v obliki podcasta!

Preberi/oglej si še

Na verigi: Dejan Gorenc
Zališevalec Vreček na zaslišanju

Sledite nam