uci snowbike
27. novembra 2023

Za 2024 nekaj novosti pri UCI

Nova pravila, še en svetovni pokal, pri UCI sedaj uradno za naslove v desetih MTB disciplinah, očiščena varnostna cona B ... (več …)
Novice
Pravilnik OGK
22. januarja 2023

OGK z novim tekmovalnim pravilnikom

Odbor za gorsko kolesarstvo in BMX pri Kolesarski zvezi Slovenije je potrdil pravilnik za dirke slovenskega pokala in državnih prvenstev v krosu, spustu, enduru, BMX dirkanju in pumptracku. (več …)
Novice
Novosti UCI, Vlad Dascalu
26. decembra 2021

V prihodnjem letu UCI z nekaj novostmi

Pri Mednarodni kolesarski zvezi UCI so za sezono 2022 predstavili nekoliko spremenjen pravilnik za tekmovanja v gorskem kolesarstvu in na grbinsatih poligonih. (več …)
Novice
Kratki kros, UCI
26. septembra 2021

UCI z novostmi v prihajajočih sezonah

V času svetovnega prvenstva v cestnem kolesarstvu v Flandriji so se sestali vodilni pri Mednarodni kolesarski zvezi in predstavili novosti in spremembe v gorskem kolesarstvu in v ciklokrosu. UCI širi...
Novice
15. februarja 2020

Spremembe pravilnika krosa za mlade

Tu so novi pravilniki Odbora za MTB in BMX Kolesarske zveze Slovenije za vse discipline. Podrobneje o pomembnih spremembah slovenskega pokala in prvenstva za mlade v krosu, ki naj bi...
Novice
12. oktobra 2018

Ciklokros: Spremenjen pravilnik

Pred prihajajočo sezono še nekaj novih določil s strani Kolesarske zveze Slovenije. In ne pozabi, start sezone že čez slab mesec. (več …)
Novice
3. oktobra 2018

UCI: Osvežen pravilnik za leto 2019

Mednarodna kolesarska zveza UCI je objavila nekaj sprememb pravil pri gorskokolesarskih tekmovanjih - spust, kros, etapne dirke. Dodali so še e-kolesa, pumptrack in snežni spust. (več …)
Novice
Sledite nam