Freestyle Giant SloEnduro Wheelbase Renthal Oblikovalski studio Ideator
18. novembra 2015

Peter Vesel, polovica zmagovalne mešane dvojice Cape Epica 2015, predstavil fotografije z letošnjega zmagoslavja. Vse na ogled tukaj.

Minuli konec tedna je bilo kar treba kolesariti, zvečer pa smo se družili. V soboto v ljubljanskem Whistlerju, v nedeljo v Kamniku z najboljšimi v pokalnih tekmovanjih.

Začelo pa se je v petek zvečer v kulturnem domu v Cerknici s predstavitvijo zmagovitega šestega nastopa Petra Vesela na etapni dirki Cape Epic. Uspešnega nastopa v mešani dvojici Etis z Ivonne Kraft za spremembo nismo videli v filmu temveč v dobro uro dolgi projekciji fotografij Nejca Vesela, Petrovega sina. Peter pa je vse skupaj pokomentiral v sodelovanju z novinarjem Tomažem Kovšco.

Dve vprašanji za Petra

AD: Kako s časovne distance gledaš na vajino zmago?
Pero: Včasih imam občutek, kot da se to sploh ni zgodilo. Obenem, ko se spomnim na vse, kar sva tam prestala, me oblije dober občutek. Prav fajn.

Bosta na Cape Epicu 2016 branila zmago ali imaš že nov izziv?
Zmage z Ivonne gotovo ne bova branila, takšen je dogovor. Oba imava nove izzive. Sam imam celo povabilo tekmovalca iz Argentine. Vse pa je še odprto, tako da ne vem, kako bo.

Spodaj je Nejčev izbor malce drugačnih fotografij, kjer Ivonne in Peter niti nista v prvem planu. Še nižje pa te v Južno Afriko popelje celotna petkova projekcija!


   

Freestyle zaposluje
Wheelbase Maxxis Freestyle Giant Unior DH Cup SloEnduro
Sledite nam