Freestyle zaposluje 2
Ciklo Centar Wheelbase Maxxis Freestyle Giant SloEnduro
10. novembra 2011

Italjanski Gaerne je eno vodilnih podjetij kolesarske obutve. Pri nas pa ga zastopa Trgovina Energija iz Domžal, modeli 2012 na ogled med 14. in 19. novembrom.

Italjanski Gaerne je eno vodilnih podjetij kolesarske obutve. Pri nas pa ga zastopa Trgovina Energija iz Domžal pod okriljem bratov Tancik, dobro znanih vsem iz gorsko kolesarskega sveta ter mnogim cestnim kolesarjem.

Že drugo leto zapored so se pri Energiji odločili, da sodelovanju s podjetjem Gaerne priredijo “Gaerne promo teden”, kjer bodo predstavljeni vsi novi modeli čevljev za sezono 2012.

“Namen promocijskega tedna je pokazati vse nove modele čevljev, v vseh izvedbah in vseh barvah. Ker pa je ključni dejavnik čevlja dobro prileganje na stopalih, je jasno, da bodo zagotovljene tudi vse velikosti čevljev za pomerjanje, ne samo ogledovanje,” pravi Jaka Tancik, eden od pobudnikov akcije.

Poskrbljeno bo tudi za vse, ki bi radi naročili čevlje, saj boste lahko po tem, ko boste ugotovili, da so vam čevlji všeč in prav, le-te tudi naročili po 20% znižani ceni.

Gaerne promo teden bo potekal v času med 14. in 19. novembrom, od 10.00 do 19.00, v soboto pa od 9.00 do 13.00, v Trgovini Energija v Domžalah.

Več o Gaerne promo tednu na energijabikes.com

Vse foto proizvajalec. Na uvodni fotografiji mtb čevelj Gaerne G. Keira v črni barvi.

Freestyle zaposluje 2
Ciklo Centar Wheelbase Maxxis Freestyle Giant SloEnduro
Sledite nam