21. februarja 2016

Nasveti za učinkovito uporabo našega koledarja ter vabilo prirediteljem, po novem tudi prirediteljem tur in druženj.

Koledar na naši strani verjetno večina že dobro pozna, a kakšen namig za še bolj praktično uporabo verjetno ni nikdar odveč.

Vanj smo v zadnjih tednih vnesli že precej letošnjih dogodkov, vseh pa še ne. Vsi željno pričakujemo koledar slovenskega pokala v spustu. Nekaj bo že iz te moke, izvedeli boste takoj, ko izvemo mi!

Koledar za telebane

Iz zgornjega glavnega menija skočiš na www.mtb.si/koledar.html. S klikom na prireditev v koledarju se ti odpre podstran posamezne prireditve. Tam poleg osnovih podatkov, kot so seveda datum, tip prireditve, lokacija in naziv prireditelja, najdeš še najpomembnejše povezave: na razpis, dogodek na Facebooku, morda naravnost v prijave …

Kronološki pogled

To funkcijo smo dodali nekaj po prenovi strani leta 2011. Prireditve so v osnovi razvrščene po kategorijah (disciplinah, serijah, domače, mednarodne …), s klikom na gumb “Kronološki pogled” zgoraj desno pa se vse skupaj razvrstijo po datumu. Tako lažje načrtuješ svojo sezono.

Arhiv

Na dnu koledarja najdeš arhive koledarjev za pretekle sezone. Zakaj je to koristno? Ker v podstran koledarja vnašamo povezave na članke, povezane s prireditvijo. Tako najlažje najdeš rezultate, fotogalerijo, video … za dogodke od sezone 2011 dalje.

Naprimer … Maraton Črna luknja 2011

Poziv prirediteljem

Zlasti vse, katerih prireditve niso prijavljene v koledar Kolesarske zveze Slovenije, pozivamo, da nam pošljejo podatke o svojih prireditvah: Kdo, kaj, kdaj, kje. Pa povezave in po možnosti kakšno pasico v izmeri 720 x 400 px. Tudi kakšen pokrovitelj je lahko na njej.

Podatke pošiljajte na email koledar afna mtb.si, kamor nas obvezno obveščajte tudi o morebitnih spremembah (prestavitvah, odpovedi …).

Povprašajte tudi po “razširjenih paketih” z oglaševanjem in napovedovanjem na prireditvi. Tukaj.

Ture

Netekmovalna druženja, izleti, skupinske ture … so korenine našega športa. Doslej smo jih objavljali v kategoriji “Slovenija – drugi dogodki”, letos dodajamo novo kategorijo “Ture”.

Zato še posebej toplo vabimo prireditelje tur, da nam sporočajo podatke o njih. Z osnovnimi podatki, po možnosti o približni dolžini ture, tudi povezava v temo Tabli pride zelo prav. Prav tako na email koledar afna mtb.si.

Uporabljaj koledar na mtb.si in se kaj vidimo na prireditvah!

Sledite nam