Kolesarjeve sanje, Orange
19. februarja 2022

Narejeno na Otoku in opremljeno za legendo britanskega motociklizma. Orange Five Evo modelnega leta 2022.

Čeprav prisega na švedsko znamko osebnih vozil in je zaljubljenec v bencinske hlape, je tudi oboževalec britanske znamke koles Orange. Z njimi sodeluje že desetletje in sedaj je dočakal čisto novega, s primernimi komponentami opremljenega Orange Five Evo.

Kdo je Guy Martin?

Ljubitelji motociklizma ga vsekakor poznate z vzdržljivostnih preizkušenj, pa kot lovca na hitrostne rekorde, tudi na legendarni Pikes Peak ima enega izmed najboljših časov. In seveda kot enega izmed dirkačev na otoku Man. Je nosilec treh Guinnessovih rekordov, in sicer ima izmerjeno najvišjo hitrost z motornimi sanmi, dosegel je najvišjo hitrost z motorjem v “steni smrti” in postavil hitrostni rekord s štirikolesnikom brez motornega pogona po klancu navzdol.

V profesionalnem življenju je Guy mehanik, specializiran za tovorna vozila. Predeluje avtomobile in motorje, posveča se snemanju najrazličnejših videov – tehničnih in manj tehničnih ter bolj zabavnih – in ima svoj kanal in preko 300.000 naročnikov na youtube.com. Poleg tega je napisal že več knjig, najbolj znana in tudi zadnja v nizu je Dead Men Don’t Tell Tales (Mrtveci ne govorijo zgodb). Po vrhu vsega je tudi avanturist, ki je uspešno končal vzdržljivostno kolesarsko-pohodniško preizkušnjo Arizona Trail Race.

@guymartinofficial

Guyeva zmagovalna vožnja na Pikes Peak.

Oglej si še

Kolesarjeve sanje

Sledite nam