4endurance sis 1
Freestyle Giant Human Fish Gravel Wheelbase Renthal Oblikovalski studio Ideator
19. septembra 2013

V petek 27. septembra na golf igrišču v Volčjem potoku na ogled 80 koles Giant za sezono 2014, nekaj 27,5-palčnih se bo dalo tudi zapeljati.

Velika flota koles Giant prihaja v Slovenijo. Osemdeset koles za vse zvrsti kolesarstva bo v petek 27. septembra na ogled v stavbi igrišča Golf Arboretum v Volčjem potoku med Domžalami in Kamnikom.

Kolesa si lahko ogledate med 10. in 19. uro. Med gorskimi kolesi bo šla posebna pozornost povsem novi paleti koles s 27,5-palčnimi obročniki, ki vključuje serije XtC, XtC Advanced, Anthem, Anthem Advanced, Trance in Trance Advanced. Več o prednostih te tehnologije na strani www.giant-bicycles.com.

Z nekaterimi gorskimi kolesi z obročniki 27.5 se boste lahko tudi zapeljali, v tem primeru prinesite svojo čelado in po želji drugo opremo. Testna kolesa bodo pozneje na voljo v trgovinah Freestyle.

Vabljeni vsi ljubitelji kolesarstva!

Letak z informacijami o predstavitvi lahko prelistate spodaj ali tukaj. V njem tudi nekaj o 27,5-palčnih obročnikih in o jesenski akciji koles Giant, v kateri so poleg koles letnika 2013 tudi že prvi modeli 2014 – Giant Talon 27.5.

www.giant-bicycles.com

Specialized turbo
Wheelbase Maxxis Freestyle Giant Human Fish Gravel SloEnduro
Sledite nam