2. julija 2019

Mala počitniška kolesarjenja – otroške kolesarske delavnice, krajši izleti in igrarije. Vse to v času poletnih počitnic.

Mala počitniška kolesarjenja za naše najmlajše – otroške delavnice, krajši izleti in igrarije. V času poletnih počitnic, ob pol desetih dopoldne pri Okrepčevalnici MAH, za Športno dvorano Poden v Podlubniku. Po kratkem uvodu v kolesarski svet sledi raziskovanje škofjeloške okolice. Predviden povratek na izhodišče okoli 13. ure.

Kadar si v času poletnih počitnic zaželite zase oziroma za svoje potomce, se obrnete na Mah MTB (kontakt je spodaj) in naredi.

Kam boste šli?

– Ob Sori do Vešterskega mlina in po nasprotni strani, pod Lubnikom, do Starega gradu. Povratek glede na skupino ali mimo loškega gradu ali čez Vincarje na izhodišče.
– Čez brv v Vincarjih v mesto, spust na Hudičevo brv,  mimo kopališča v Puštal. Nadaljevanje glede na skupino v Hrastnico oziroma spretnostna vožnja v okolici kopališča, zabavne igre.
– Prek Spodnjega trga v Puštal, ob desnem bregu Sore preko Pungerta, Gosteč in Drage do brvi pod Ratečami ter povratek po levem bregu. Izbor podlage poti prilagojen skupini udeležencev.
– Oumptrack poligon v stari vojašnici.
– Mimo Pevna do Crngroba in pletenje po makadamih med polji.

Vsi izleti imajo več možnosti, ki jih bodo sproti prilagajali udeležencem kolesarjenja.

Za vse ostale informacije, datume kolesarskih izletov in delavnic kontaktiraj matejmah@gmail.com ali obišči mahmtb.com

Foto Matej Hartman

{loadposition inside}

Sledite nam