Za sobotni večer Racers Dream
Casio G-Shock
Wheelbase Maxxis Freestyle Giant Ciklo Centar SloEnduro
27. junija 2020

Tokrat se vračamo v sezono 2013. K ekipi Hutchinson UR, Micku Hannahu, sestri Tracey in ostalim tekmovalcem ekipe. Glavni cilj je … svetovno prvenstvo v Republiki Južni Afriki.

V sezoni 2013 je bil Avstalec Mick Hannah eden izmed največjih favoritov za zmago na dirkah svetovnega pokala in hkrati v ožjem izboru tistih, ki lahko v tem letu osvojijo naslov najboljšega na svetu.

Mick je na adrenalinski progi, ki je v drugem delu postrgla z “nenormalno” dolgimi skoki, osvojil drugo mesto, zaostal je za domačinom Gregom Minnaarjem, in to za le 0,396 sekunde! Razočaranje na začetku, misli na to, koliko truda je bilo vloženega, koliko odrekanja za to, da si na koncu drugi. Ko se glava umiri, ugotovi, da je skupaj s Tracey dosegel nekaj ogromnega, srebro in bron na svetovnem prvenstvu v Pietermaritzburgu.

Mick, sestra Tracey in sotekmovalca Fabien Cousinié in Guillaume Cauvin imajo skupno to, da so pripravljeni narediti skoraj vse, da bi se uvrstili na stopničke. Drikačeve sanje so njihova zgodba in ta zgodba se končno udejani šest let kasneje, ko Tracey Hannah osvoji naslov najboljše spustašice v seštevku svetovnega pokala!

Aktualna ekipa UR Team Racing v skoraj enaki postavi tudi sedem let kasneje: urteamracing.com.

Oglej si še

Za sobotni večer: 3 minute gaps

Freestyle gradimo skupaj
Freestyle Giant Ciklo Centar Wheelbase Renthal Oblikovalski studio Ideator
Sledite nam