8. septembra 2018

Ponudba MountVacation za mtb.si – apartma v Schladmingu od petka do nedelje za 50 evrov po osebi. Bike park in ture vabijo. Hitro v napad!

MountVacation je v sodelovanju z mtb.si pripravil ugodno namestitev za vikend v Schladmingu. Smučarsko središče na Štajerskem se lahko pohvali z bike parkom z višinsko razliko več kot 1000 m, ki jo navzgor premagaš z gondolo Planai.

Cena apartmaja za šest oseb znaša 150 evrov na noč. Apartmaji se pohvalijo s štirimi zvezdicami in so od spodnje postaje gondole oddaljeni 2 km.

Ponudba na mountvacation.com

Bike park Schladming

Z vrha do srednje postaje vodita zahtevnejša proga Downhill Pro ter lahek Rookie Trail. Od srednje postaje pa lahko do doline izbereš razvpito progo za spust Downhill WC, ki je že gostila dirke svetovnega in evropskega pokala, ali lažjo Downhill Advanced, odseke Flow Line ali Jack Lumber Trail, v zadnjem delu še Bikercross. V dolini čakata še pumptrack in dirt skoki.

Vse o parku na www.bikepark-schladming.at

Izven parka

Regija Schladming-Dachstein nudi tudi vrsto kolesarskih tur za vse nivoje pripravljenosti in znanja, od družinskih kolesarskih potepanj do celodnevnih epov z več tisoč višinci. Pobrskaj na www.schladming-dachstein.at ali na outdooractive.com.

Cena apartmaja vključuje

– Končno čiščenje
– Parkiranje
– Wifi
– ter “Sommercard”, s katerim ste v Schladmingu deležni vrste ugodnosti
Doplačati je potrebno le turistično takso.

Sommercard zagotavlja tudi popust pri cenah vozovnic za bike park: naprimer za dnevno vozovnico namesto 33 evrov plačaš le 25 evrov.

Če imaš GraVity Card, si pa tako iz tahudega, saj je park v Schladmingu član združenja.

Tisti vikend bo v parku tudi brezplačno testiranje koles Giant.

Naslovna fotografija: Redko kje meče tako lepo kot na temle klasičnem skoku pod gondolo v Schladmingu.
Foto Friedrich Simon Kugi/Lines Magazine.

Ponudba na mountvacation.com

Sledite nam