17. septembra 2012

Mladi petič v Tuhinju, v XCE Korošec pred Halzerjem. Tanji Žakelj zmaga v finalu serije Salcano v Carigradu. Veterana Jauk in Čretnik pred elito na DP v vzponu.


Tuhinjsko dirkanje

V Tuhinju je v nedeljo Calcit bike team GT izvedel 5. Tuhinjski kros za mlade ter dirko na izpadanje za vse kategorije.
V eliminatorju je Rok Korošec (Calcit bike team GT) z zmago pred svetovnim podprvakom Mihom Halzerjem in mladincem Gregorjem Dimicem (Energijateam.com) potrdil svoj naslov državnega prvaka.
Vsi vrstni redi sledijo na tem mestu!
Fotogalerija Franeta Kranjca – pokal mladih
Fotogalerija Franeta Kranjca – eliminator

Tanji finale serije Salcano
Tanja Žakelj je v nedeljo v Carigradu dobila mednarodno dirko v krosu kategorije C1 pred Jovano Crnogorac iz Srbije in Antri Christoforou s Cipra.   To je bil finale pokala Salcano. salcanomtbcup.com

Jauk in Čretnik pred elito
Na državnem prvenstvu v vzponu sta veterana prehitela člane. V cilju pri koči na Dobrči je bil prvi Marjan Jauk (master 2 ), 20 sekund pozneje Marko Čretnik (master 1), še 10 sekund pozneje pa prvi član Borut Ramšak (vsi Ganesha team). Srebro in bron med člani sta osvojila naslednja dva Blaž Pristovnik (Orbea Geax) in Matej Lovše (Uni team Cult).
Vrstni redi (PDF)
Ganeshina fb fotogalerija

Na uvodni fotografiji prizor z dirke najmlajše kategorije v Tuhinju. Foto Frane Kranjec/prijavim.se
Spodaj pa prvaki v vzponu z Jaukom z največjo trofejo. Za prireditelja, zmagovalca master 3 ni bilo majice? Foto Renata Jozič


Sledite nam