Freestyle Giant Ciklo Centar Wheelbase Renthal Oblikovalski studio Ideator
27. junija 2011

Krosa v Ravnah na Koroškem se je pričakovano udeležilo veliko tujih tekmovalcev, ki so v moški konkurenci osvojili prvo deseterico, pri dekletih pa je bila zgodba povsem drugačna.

V preteklem tednu smo bili priča kar trem mednarodnim dirkam v krosu, še ena pa nas čaka konec tedna v Kamniku. Na dirki 7. GP Enduro Specialized Ravne na Koroškem sta bila najhitrejša Avstrijec Alexander Gehbauer in Tanja Žakelj, za Tanjo je bila torej to tretja zmaga na mednarodni dirki v tednu dni. Za njo se je ponovno uvrstila Ukrajinka Jana Belomojna, tretja pa je bila prav tako Ukrajinka Natalija Krompets, četrto mesto pa je osvojila Nina Homovec. Razlike med tekmovalkami so bile velike in le 5 jih je bilo uvrščenih v krogu zmagovalke.

Pri moških torej zmagovalec Gehbauer, za njih pa sta dirko končala Ukrajinec Sergej Rišenko in Danec Klaus Nielsen, a za razliko od deklet so bili zaostanki tu precej manjši. Naši fantje so ostali zunaj deseterice, še najvišje so se uvrstili Matjaž Budin, Robi Kordež in Nejc Černilogar in sicer na mesta od 12. do 14.

V Ravnah je bila tudi dirka za pokal mladih.

Vsi vrstni redi.

www.kkravne.net

Vse foto: Dee/KK Ravne
Povezavi do galerij s tekmovanja: 7. VN Ravne na Koroškem in Dirka za Pokal mladih

Freestyle gradimo skupaj
Wheelbase Maxxis Freestyle Giant Ciklo Centar SloEnduro
Sledite nam