19. julija 2013

BC Bike Race, 40-minutni Antidote, This is Peaty 3 v FtW in VdS, Megavalanche, Athertona s Snowdona, Dudes of Hazzard, prvič cashroll barspin, Coastal Crew in Arrival, Fogelzoda.

BC Bike Race 2013


BC Bike race ostaja za vzdržljive ljubitelje singlov sanjska etapna dirka. Takole nekako je bilo letos. Za popestitev na trasi je kar brez kolesa skrbel Brett Tippie.

Antidote


40-minutni britanski film Antidote (produkcija Aspect Media) je zdaj v celoti na spletu. Domači jezdeci: Brendan Fairclough, Olly WIlkins, Taylor Vernon, Rich Thomas, Jono in Matt Jones, Joe Smith, Matt Simmonds, Danny Hart, Sam Pilgrim in Sam Reynolds. Več o filmu

Pokrovitelj rubrike Video 5ek
{loadposition inside}

This is Peaty 3


Tretja epizoda letošnje sezone serije This is Peaty. Fort William in Val di Sole, vmes pa še kakšna traparija, recimo driftanje s tricikli.

Mega!


Na spletu je kup videov z letošnje dirke Megavalanche z Alpe d’Hueza, a so večino posneli tekmovalci iz ozadja, ki se po štartu ujamejo v skupinske padce. Takole pa je dirka videti, če se iz prve štartne vrste poženeš za Jeromom Clementzom, Remyjem Absalonom in Danom Athertonom ter dosežeš hitrost preko 100 km/h. Za krmilom s Špancem Iagom Garayem, ki je zasedel 8. mesto. Letos je bilo veliko snega.

Rachel in Dan Atherton z vrha Walesa


Najhitrejša dama spusta in eden najhitrejših enduro tekmovalcev se (z vlakom) vzpneta na Snowdon, najvišji vrh Walesa. Dol seveda ne gresta z vlakom.

Veliki pljusk


Dudes of Hazzard, drugi del dokumentarca, pardon, dudeumentarca. Malo britanskega humorja ne škodi.

Cashroll barspin


Kaj je to cashroll barspin? Tole zgoraj, prvič na dveh kolesih. Poljak Szymon Godziek.

Prihaja Arrival


Coastal Crew pripravlja nov film Arrival, v katerem jezdijo mladci Stevie Smith, Logan Peat, Mitch Ropelato, Ryan Howard, Matty Miles, Kyle Norbraten, Dylan Dunkerton in Curtis Robinson. Takole so ga snemali. Več o filmu

Fogelzoda 2


Verjetno tudi ti prvič slišiš za Jacka Fogelquista. Kar divje fura in ima precej bolne prijatelje, kar je dovolj za gledljivo video serijo. Pa še drugačno glasbo izbirajo za podlago in spoznamo furanje na jugu jezera Tahoe. To je druga epizoda.

Sledite nam