Freestyle zaposluje
Freestyle Giant Ciklo Centar Wheelbase Ride Loose Riders
12. oktobra 2012

Zmagovalni in en boleč nastop z Red Bull Rampage. Pa špecjalkarski frirajd, SP maraton, Wildhaber za Buffalo vojščaki, Stephen Murray 5 let pozneje. Pastrana se rola, SSWC in Buck Norris.

Rampage: Kurt


Sodniki praviloma ne iščejo istih kvalitet nastopa kot gledalci, zato je bilo po sobotnem finalu tekmovanja Red Bull Rampage o tem veliko debat. Letošnji zmagovalec je Kurt Sorge. Posnetek finala na redbull.tv

Rampage: Cam


Rampage je veliko slabše uspel zmagovalcu zadnje izvedbe pred dvema letoma Cameronu Zinku. Od sproščenega “Hey bros,” do “Oh my god!”

Pokrovitelj rubrike Video 5ek
{loadposition inside}

Ashton na špecjalki


Morda se ga še kdo spomni s šova v Mariboru. Martyn Ashton zna afne guncat tudi s špecjalko. Kolesarski spletni virus minulega tedna!

Blatno SP v maratonu


SP v maratonu minulo nedeljo v Ornansu v Franciji, prispevek s France3. Lenarta ujameš za sekundo.

Rene po poti pionirjev


Šampion vzdržljivostnega DH Rene Wildhaber se podaja na zanimivo pot: po poti na nek način pionirjev gorskega kolesarstva, ameriških enot Buffalo Soldiers s konca 19. stoletja. www.buffalo-soldiers.ch

Stephen je močan


Kako pet let po padcu, po katerem je ostal paraliziran od vratu navzdol, živi nekdanji BMX fristajl zvezdnik Stephen Murray. Ostaja povezan z beemiksom.

MTB Travis


Travis Pastrana poskuša hud mtb trik. “Bila je odlična priložnost, saj sem imel naslednji dan operacijo rame.” No, doskočišče ni bilo pripravljeno za kolo …

SSWC 2012


Nedavno SP singlespederjev v Južni Afriki. Čisto nič furanja 🙂

Buck Norris


Za konec pa še video, ki si ga je v zadnjem letu ogledalo več kot 14 milijonov ljudi. Jasno, da je nekoga zelo bolelo. Kolesarski spletni virus leta!

Hervis serviser
Ciklo Centar Wheelbase Ride Loose Riders Freestyle Giant
Sledite nam