11. oktobra 2013

Gradnja linij za največji frirajd šov leta, finale v nedeljo. Pa 10-letni junak, EP Pamporovo, nov park ob kanadski obali, Rob v Leogangu, video analiza DH Leogang, dnevna soba v gozdu, SP na zložljivih in prvak proti poštarju.

Raaampaaaage!


Te dni še vadijo, zgradili so že, za vikend gre zares. Red Bull Rampage 2013, Virgin, Utah. Vsi najdrznejši so tam. Namesto danes bodo zaradi dežja kvalifikacije jutri, finale pa v živo v nedeljo od 21. ure tukaj.

Kaj si pa ti počel pri desetih?


10-letni pobič Seth iz Squamisha (BC) gre v šolo in malo v hosto …

Pokrovitelj rubrike Video 5ek
{loadposition inside}

EP DH Pamporovo


Spust z EP Pamporovo v videu madžarske ekipe, žal brez Vauhove vožnje. Več videov

Ob obali raste park


Pa ne ob naši. Ob takem videu si človek res reče: “Pa kje jaz živim!?”. Coast Gravity Park, Sunshine Coast, Britanska Kolumbija, Kanada. coastgravitypark.ca

Rob @ Leogang


Umazani posel Roba Warnerja s finala svetovnega pokala v spustu v Leogangu. Dirke spet ni veliko: Vmešajo se pivovarna, legendarni plezalec Thomas Huber in “leteča lisica”.

Video analiza DH Leogang


Morocco Media in njihove video analize smo enkrat v Video 5ku že omenili, tokrat so bili v Leogangu. Zanimivo in učinkovito za pridobit sekundo tu in tam.

The Couch Garden Project


V tem videu je samo eno kolo, pa še tisto ne gre nikamor, služi drugačnemu namenu. Končno nekdo, ki res rabi vse te lesene objekte sredi gozda …

Zložljivi … in retro


SP z zložljivimi kolesi, po nemško – pa ne mislimo samo jezika.

Prvak in poštar


Francoska oddaja Versus: lanski svetovni prvak na cesti Philippe Gilbert proti poštarju. Seveda zamenjata kolesi in opremo, Gilbert dobi natovorjeno 30-kilogramsko kolo … Malo spomni na Janeza Grašiča in njegovega izzivalca poštarja iz 15 let stare epizode Odklopa.

Sledite nam