9. maja 2014

Matt Hunter s krmilom do tal, nova sezona This Is Peaty, avanturi v Peruju in Gvatemali, Barel in Clementz balinata, nori Barelli, Life Behind Bars 2 in nova serija Dirt Spring Solstice.


Hunter po ročaju in komolcu


Sterling Lorence je naredil fotografijo, pa so nejeverneži dejali, da je fotomontaža ali trik. Pa so objavili video. Matt Hunter v bandi v vodoravni legi in s krmilom po zemlji!

To je Peaty, 1. epizoda 3. sezone


Tretja sezona Peatyja je štartala. Letos bo dopolnil 40 let, pa ni videti, da bi se kaj bistveno spremenilo … Za protiutež si lahko ogledaš pravkar objavljen Sprung 3 iz leta 99, s Peatom & Co., tudi v Mariboru.

Pokrovitelj rubrike Video 5ek
{loadposition inside}

HuayHuash


Vrhunski 13-minutni filmček o avanturi v Peruju. Priporočamo, da za uvod preklikaš predstavitev na huayhuash.bikemag.com

Barel, Clementz in babica


Fabien in Jerome nista kos Fabienovi babici, vsaj v petanki, tradicionalnem francoskem balinanju ne. Na kolesih sta še vedno hitra.

Sončev obrat


Hitra glasba (Billy Talent – Runnin’ Across The Tracks) in britansko furanje v prvem videu nove serije revije Dirt.

Barelli, skoraj resen video


Francoz Joan Barelli, nekadnji spustaš, ki se prebija v enduru, je bil bolj nore sorte. Na Vimeo kanalu Corrosive Pictures je še nekaj divjih.

Z Barelom v Gvatemali


Gvatemala, 4000 v.m. spusta in Fabien Barel. Zdaj žal resno poškodovan, tako da ga nekaj časa ne bomo videli na kolesu, tole je seveda posneto prej.

Life Behind Bars 2


Semenuk skupaj s Camom McCaulom išče lokacije za svoj novi film Rad Company. Seveda poskačeta vse živo.

Sledite nam