4. oktobra 2013

Skupinski padec z 1,5 milijona ogledi, Fairclough na Crankworxu, novi GoPro Hero3+, napovednik Segments, punce v Whistlerju, Trans-Provance, Rey & D. Atherton, Strait pred Rampagom, BMX supekros finale in masaker cestnega SP.

Vse narobe v Châtelu


Video neprevidne argentinske četverice iz francoskega parka si je v tednu dni ogledalo milijon in pol gledalcev. Pa še kaj se lahko naučimo iz njega … Mi in upajmo da tudi kakšen graditelj parkov.

Brendan @ Les Deux Alpes


Brendan Fairclough na Crankworxu v Franciji, video Aspect Media.

Pokrovitelj rubrike Video 5ek
{loadposition inside}

GoPro Hero3+


Leto dni po predstavitvi kamere Hero3 je GoPro na trg poslal novi model Hero3+ Black Edition. Je manjša in lažja od predhodnice, ima večji kot snemanja, izboljšan zvok, bolj zvdržljivo baterijo, hitrejši vmesnik wi-fi, prilagajanje števila sličic svetlobnim razmeram, ostrejšo sliko, brezžično posodabljanje programske opreme … Posodobljeni sta tudi bala in srebrna izvedba. Več

Segments, napovednik


Iz Whistlerja prihaja nov film. Tudi če bi Kovarik od začetka do konca filma samo driftal čez drop, ga bo vredno videti.

The Good, The Bad And The …


Še en dober dekliški iz Whistlerja.

Trans-Provance, peta etapa


Danes se je zaključila enduro dirka Trans-Provance, tole pa je video pete etape.

Summit Hunters: Hans Rey in Dan Atherton

Visokogorsko furanje dveh zvezdnikov stare in novejše šole v Franciji.

Kyle za Rampage


Kyle Strait ni izpustil še nobenega tekmovanja Red Bull Rampage, tudi letošnjega ne bo. Takole se pripravlja na 13. oktober.

Finale BMX superkrosa

div style=”display:none”>


Finale svetovnega pokala v BMX superkrosu, Chula Vista, Kalifornija.

Cestno SP


Za konec nekaj čisto drugega. Cestna dirka članov elite na svetovnem prvenstvu v Firencah iz spremljevalnega vozila. Tudi slovenske drese pobirajo ob cesti. Shimano Race TV.

mtb .si
Pod tem imenom objavljamo članke uredništva, za katere ni pomembno, kdo jih je napisal (ponavadi to pomeni, da nismo premaknili riti izza računalnika).
http://www.mtb.si
Sledite nam