31. oktobra 2013

Piknik pri Pandurju, trojica v jesenskih barvah, Timi Drvarič, Žan Godina, monociklisti, okoli Uršlje in motokrosistične ameriške sanje.

Piknik pri Pandurju


Pri Žigu Pandurju na “začetku Dolenjske” se najde pumptrack, trampolin in dovolj prostora za kakšen krog z motorjem. Tam je ob koncu sezone gostil svoje kolege iz ekipe Unior Tools Team in še koga. Tanja na pumptracku! Trenira, če bi se slučajno še kdo spomnil v XC progo vtaknit pump kot v Bernu …

Jesenska


Kris, Matjaž in Andraž v jesenskih barvah na domači progi.

Pokrovitelj rubrike Video 1/4ek
{loadposition inside}

Timi Drvarič


Timijevi letošnji posnetki z domačih mariborskih dirtov. Je naštudiral backflip s par variacijami.

Godina


Tilen Frank je imel v minuli BMX sezoni odličnega izzivalca, mladega Žana Godino. Žan na domači mariborski progi, video Žiga Fidlerja.

Mono


Monociklisti spet napadajo!

Okoli Uršlje


Video Hermana Novaka s potepa s prijateljema Matejem Pistorjem in Izijem okoli Uršlje gore. Eden na XC karboncu, drugi na vsegorskem fuliju in tretji na popolnona nevzmetenem veteranu in prejšnjega stoletja. Pa so združljivi.

Ameriške MX sanje


Naš nekdaj najboljši motokrosist Roman Jelen, ki je zaradi poškodbe prezgodaj zaključil kariero, v kateri nikdar ni uresničil svoje želje: dirkati v ZDA. Pa je nedavno popokal svoja mlada varovanca Tonija Mulca in bivšega spustaša Iana Katanca ter z njima odletel čez lužo. Te dni vrtijo ročice za gas na legendarni progi v Glen Helenu v Južni Kaliforniji, Roman bo nastopil na veteranskem SP. Takole se pa Mulec zvrne na dirki.

Sledite nam