Wheelbase Maxxis Freestyle Giant Unior DH Cup SloEnduro
13. novembra 2014

Prazniki na dalmatinskem otoku, Majhova tolpa nad Kolpo, 12 minut zvračanja iz DH sezone, topla jesen nad Ajdovščino, napovednik napovednika festivala Soča in Shajba BMX Jam.


Brač!


S kolesarjenja po dalmatinskem otoku med krompirjevimi počitnicami. Video Pici Bici, Markova reportažica je na pici-bici.com in tudi na rtvslo.si. Uvodna fotografija Marko Šajn/pici-bici.com.

Majh spet nad Kolpo


Majh (Trbowle TV) pravi, da se ne more naveličat stezic nad dolino reke Kolpe. Nekaj zgodbe in fotografij na njegovem blogu.

Pokrovitelj rubrike Video 5ek
{loadposition inside}

Avške nerodnosti 2014


Mladinski reprezentant v spustu Miha Ivančič je zbral za 12 minut posnetkov padcev in drugih nerodnosti iz minule sezone. Nastopajo še njegovi kolegi iz ŠKTD Avče Jan Markič, Emanuel Humar, Marko Niemiz, Sandi Ornik in Matija Miščič, pa še kdo.

Poletje jeseni


da ne bi pozabili, kako lepo je bilo med nedavnimi prazniki. Tudi nad Ajdovščino. Video Klemna Šurka.

Festival Soča se že napoveduje


Pravzaprav napovednik napovednika za Soča outdoor festival 2015. Okoli festivala se je oblikovala kar nova produkcijska skupina in si nadela ime Emerald Mountain Productions. Na kolesu Kevin Berginc, kamera Žiga Koren & Klemen Mišič, posneto v celoti s kamero GoPro Hero 4.

Shajba Jam


Še en z BMX scene. Oktobrski Shajba Jam v Murski Soboti je eden najboljših slovenskih BMX dogodkov te vrste. Kratko poročilce

Freestyle Giant SloEnduro Wheelbase Renthal Oblikovalski studio Ideator
Sledite nam