Video 1/4ek Črne njive
4. junija 2020

Gašper na Črnih njivah z novimi skakalnicami vred, Tadej v Squamishu z Gullyjem, rašiška Kobilica, Planinca, POV-ji iz parkov na Pohorju, Krvavcu, v Kočevju, pa dalmatinski z Ivom in Antejem …

Gašper z Obale je šel pofurat Črne njive nad Ilirsko Bistrico. Tudi na gradbišču novih tejblov se je ustavil in za razliko od številnih snemalcev POV-jev si upa tudi kaj povedat. Dva videa in skoraj 300 sledilcev, dobro ti gre! Tudi drugi pojdite preverit na Črne njive, če še niste bili. faktujetu.si

Naš emigrant v Squamishu v Britanski Kolumbiji, pa naj gre v Video 1/4ek: Rendom Tadej je kupil kolo od Geoffa Gulevicha in šel z njim pofurat. Gully snema. Nevoščljivost na 11!

Po rašiški Kobilici z napadalcem Bobom.

Z novim Stumpyjem na Planinci.

En soliden POV iz Bike parka Pohorje z Erminom. A zakaj imamo radi RAW? Ker ne moreš z muziko zamočit! 😀

Štajerc na krvavškem Rock’n’Flowu.

Alen v MTB trail centru Kočevje. Tole je spust po Veroniki, tule je pa V zmajevem gnezdu in še kaj. Alene, daj podigni malo tu kameru!

Ivo & The Gang še enkrat nad Omišem. Če bi Ivo dobil 5 centov za vsako objavo v 1/4ku, bi šel že lahko na pivo!

Kjer je Ivo, je pogosto tudi Ante. Tokrat Iva snema v hrbet.

Vrtejbenski griči iz zraka, brez kolesarjenja, ampak … Če se bo v Posočju in na Goriškem trlo ukrajinskih turistov, bosta kriva Jana Belomojna in njen Maks, ki se dan za dnem igra z dronom. Pokukaj na njegov kanal.

Tik za mejo, ki je spet odprta.

Reški Promotiv vabi v Bosno, tudi Mah in Ozren imata prste vmes.

Odkar je AG na štromu, imajo njegovi POV-ji mlade.

Lanov pasji

Sledite nam