10. marca 2012

Nov kolesarski center je odprl svoja vrata v Celju, kjer so na 180 m2 odprli novo franšizno prodajalno Velocenter. V trgovini lahko kupite vse vrste koles, velik poudarek je tudi na servisu.

Klasična trgovska “fasada” nove trgovine Velocenter nehote skriva veliko in bogato založeno notranjost, kjer se v osrednjem delu bohotijo kolesa Wheeler, Fuji in Douglas, okoli njih pa je zložena široka paleta dodatne opreme in oblačil. V novi trgovini imajo tudi veliko opreme za motorje in avtomobile, a mi se bomo seveda osredotočili na kolesa.

Vsebina trgovine je pravzaprav zelo podobna tisti, ki smo jo predstavili v začetku meseca, ko smo obiskali predstavitev izdelkov podjetja Velo. Poleg že omenjenih znamk koles, k katerim je treba dodati še Haro, Rock Machine in otroška kolesa, boste v trgovini našli znamke Continental, SKS, Bicycle Line, O’Neal, Lazer, Mango in druge. Program je celovit in bo pritegnil kupce iz širše okolice Celja.

Ob vstopu v trgovino boste pogled zagotovo usmerili v izredno veliko kolekcijo monokoles, zagotovo netipičen del ponudbe v naših trgovinah. Ponudba je stvar dogovora z uvoznikom monokoles Damjanom Utrankerjem, ki je hkrati tudi upravljavec servisa v trgovini (servis Ultra).

Trgovina Velocenter se nahaja na Bežigrajski 16 v Celju (nakupovalni park Supernova). Kontakti trgovine so 031/681 378, 03/620 02 90 in velo.celje(a)velo.si.

www.velo.si

Sledite nam