Val di Sole, Wyn TV
16. junija 2024

Wyn Masters za Wyn TV tudi z Moniko, video vrhunci moške in ženske elitne preizkušnje ter nekaj malega iz zakulisja.

Wyn TV

Wyn Masters je tokrat pohitel s svojimi intervjuji, ki jih naredi po dirki. Obezen pogovor z zmagovalcem Amauryjem Pierronom, pa s poškodovanimi Jordanom Williamsom, Jess Blewitt, Camille Balanche, Reecom Wilsonom in Bernardom Kerrom. Tokrat Masters ne spregleda niti naše Monike Hrastnik in mladinca Olija Clarka iz ekipe Unior – Sinter Factory Racing. Zasliši tudi velikega Maxa Commencala. Zanimiva ura in štirinajst minut izjav.

Video vrhunci ženske finalne preizkušnje

Male in velike mojstrice spusta ter podoben vrstni red na vrhu kot leta 2018. Tudi takrat je slavila Tahne Seagrave in Monika je bila tretja. Letos je na drugem mestu Marine Cabirou nadomestila Rachel Atherton.

Video vrhunci moške finalne preizkušnje

Vrnil se je Amaury Pierron! In to v velikem slogu. Daku Nortonu pa se je zmaga zopet izmuznila in pristal je na drugem mestu. Nekoliko je bil na tretjem mestu razočaran Finn Iles, ki je bil v Val di Sole suveren vse od uradnega treninga dalje.

Iz zakulisja

Vpogled v Specializedove bokse. Fantje iz velikega S ti najprej predstavijo spustaško domovanje serviserjev in tekmovalcev v spustu ekipe Specialized Gravity, nato se sprehodijo še po več kot 200 kvadratnih metrov velikem prostoru XC ekipe Specialized Factory Racing.

Preberi še

Val di Sole

Sledite nam