Golovec trails
Freestyle zaposli
Freestyle Giant Wheelbase Trgovina Ride Koloset
23. aprila 2021

Športno društvo Golovec trails šteje že štiri pomladi, čeprav so posamezniki kopali in furali na Golovcu že pred desetletjem.

Od ustanovitve društva do danes so uredili sedem označenih poti za gorskokolesarske navdušence, in čeprav je južno pobočje ljubljanskega Golovca videti kot pravi trail park, nadaljujejo z gradnjo poti v svojem stilu – prostovoljno in z veliko mero entuziazma.

Seveda ne bi uspeli brez podpore članov društva in donacij, pa tudi številnih pokroviteljev. Njihovo delo so opazili tudi pri Continental Slovenija, kjer so že v začetkih njihovega sodelovanja želeli podpreti podoben projekt in pomagati pri vzpostavitvi novega in urejenega spusta, ki bo v naše gozdove privabljal številne nove obraze.

Navsezadnje se vsi zavedamo, da tudi njihove pnevmatike potrebujejo prave testne poligone. In tako je od lani Continental uradna pnevmatika Golovec trails.

Nebeška “powered by Continental”

Čas epidemije so izkoristili za nova poznanstva v lokalnem okolju in uspelo jim je skleniti sodelovanje z Župnijo Rudnik, za katero stoji župnik Lojze Zupan, in s še dvema zasebnima lastnikoma. Osemsto prostovoljnih ur kasneje, v snegu in soncu, je 41 članov ŠD Golovec trails v osemnajstih delovnih akcijah zgradilo nov zabaven flow trail. “Nebeški” ga opiše vsak, ki ga je testiral v času gradnje. V maju ga boš lahko preizkusil tudi TI!

V Ljubljani so člani ŠD Golovec trails ustvarili nebeško skupnost, brez katere vse to ne bi bilo mogoče. Zato želijo reči vsakemu posebej en velik HVALA! ŠD Golovec Trails na golovectrails.com.

Fotografije nastajajočega “nebeškega” traila

Informacije, kako do vseh dovoljenj in soglasij za gradnjo traila, sta ti v včerajšnjem videu podala Tadej Tekavčič in Kristjan Vreček!

Fotografije ŠD Golovec trails

Oglej si še

Kristjan Vreček s sogovorniki: Postopek legalizacije in izgradnja traila

Energija bikes
Trgovina Ride Wheelbase Koloset Freestyle Giant
Sledite nam