pumptrack alliance ase
17. februarja 2021

Želiš pumptrack? Podarimo ti ga!

mtb.si pomaga Aliansi podariti pumptrack. Čisto pravega, asfaltiranega. Tistemu z najboljšim predlogom! Kaj moraš storiti? Za začetek beri dalje. (več …)
Novice
žlindra pumptrack
2. decembra 2020

Kaj imajo skupnega žlindra in pumptrack?

To, da lahko grbinasti poligon (pumptrack) zgradiš iz žlindre, stranskega proizvoda jeklarske industrije. Skupni projekt Slovenske industrije jekla, SIJ Acroni, Olimpijskega komiteja Slovenije, Batt Crew in Pumptrack Slovenija (društvo Dejmo)....
Novice
BikeBro podcast
11. novembra 2020

BikeBro podcast: Jan Perše

BikeBro je za premiero svoje poddaje*, pravzaprav prvega slovenskega MTB podcasta, na dolgo poklepetal z Janom Peršetom (BATT Crew). (več …)
Novice
Aleš Virtič, bikepark Semmering
15. septembra 2020

Aleš Virtič, “shaper”

Hitri koroški spustaš v videu predvsem o svoji službi, gradnji in vzdrževanju prog v kolesarskem parku Bikepark Zau[:ber:]g Semmering. (več …)
Novice
Testura, Robidišče, Kristjan Vreček
6. septembra 2020

Vrečkova testura: Traili na koncu sveta

Ga ni kotička, četudi na koncu sveta, ki ne bi bil vesel obiska Vrečkovega konjička. Tokrat Kristjan preizkusi potke na severu Primorske, v Robidišče Trail Centru. (več …)
Novice
Skill park Tri ovce, Vrhnika
18. junija 2020

Vrhnika je vstala, imajo Tri ovce

Kolesarsko društvo Ram na Sv. trojici pri Vrhniki gradi skill park Tri ovce in hkrati tudi MTB skupnost. Prva linija je dokončana, sledita še dve. (več …)
Novice
Sledite nam