4endurance sis 1
Freestyle Giant SloEnduro Wheelbase Renthal Oblikovalski studio Ideator
10. aprila 2012

Fun bike park Kranjska Gora za 2012 pred otvoritvijo 20. aprila na polno gradi nove zemeljske objekte. EP masters, Vitranc enduro, pet kampov, testni dnevi s Trekom in za konec spet ena traparija.

Fun bike park Kranjska Gora naslednji konec tedna – v petek 20. aprila – začenja že svojo deveto sezono obratovanja. Novosti bo kar nekaj.

Urnik in cene
Tu ni novosti, vse po starem. Celodnevna za 21, poldnevna po 18. Sezonska za 190 evrov.
Obratovanje od 9. do 17. ure, za začetek in konec sezone od petka do nedelje in ob praznikih, na vrhuncu sezone pa vse dni, do 18. oziroma 19. ure med vikendi.
Podrobneje

Izposoja
Flota koles za izposojo znamk Trek (Session, Slash, Remedy) in Cannondale (Claymore) bo prenovljena in še večja. Po 40 evrov za dan, ugodneje za več dni ali za polovičko.

Novosti
Ne boste verjeli, les pod Vitrancem ni več kul. Osem let gradnje lesenih sirovih kajl bo šlo počasi na smetišče zgodovine. Povsem iz zemlje bo urejen novi “Airline”, z dolgimi in širokimi tejbli (na uvodni fotografiji). Poslavlja se tudi zaščitni znak, veliki leseni boks v izteku. Nadomestila ga bo vrsta novih velikih skov za bahanje pred oboževalci, ki čilajo pred brunarico. Tudi vrsto drugih lesenih objektov bodo zamenjali novi – leseni ali zemeljski.

Prireditve

12./13. maj Uradna otvoritev sezone & testni dnevi Trek
22./24. junij Evropsko prvenstvo masters XC & DH
26.-29. junij Bike kamp Junior
17.-19. avgust Bike kamp Girls
24.-26. avgust Bike kamp Senior
28.-31. avgust Bike kamp Junior
7.-9. september Bike kamp Senior
23. september Vitranc Enduro – finale enduro serije
29. september Chubby vabi – letošnja zvezda bo Miha Šalehar

www.bikepark.si

4endurance sis 2
Wheelbase Maxxis Freestyle Giant Unior DH Cup SloEnduro
Sledite nam