17. junija 2011

Na voljo dve brezplačni štartnini za Wild Wombat MTB Challenge naslednjo soboto v Gnasu 30 km od Gornje Radgone. Avstralija v Avstriji!

Znamka Rocky Trail Entertainment je v Sydneyu in Canberri znana po dodobra odštekanih vzdržljivostnih mtb tekmovanjih. Zahvaljujoč avstralsko-avstrijski navezi nam je to vzdušje na voljo tudi čisto blizu Slovenije. Avstralca Juliane in Martin, ona je pravzaprav kar Avstrijka iz Gnasa, namreč naslednjo soboto 25. junija prirejata 2-, 4- in 8-urno dirko Wild Wombat MTB Challenge v Gnasu na avstrijskem Štajerskem, le 30 km iz Gornje Radgone. Ali 55 km iz Maribora …

Didžeriduji in harmonike. Vegemite in klobase. Za divjega Wombata se vse to združi, da o ljubezni do singletracka in večurnega kroženja po 6 km dolgem krogu ne govorimo.

Prireditev organizirajo prvič, nastopite pa lahko “solo” ali v ekipi.

Štarti bodo ob 9. uri zjutraj, najdaljša preizkušnja se bo zaključevala ob 17. uri.

Vse o preizkušnji najdeš na www.rockytrail.at

Na mtb.si pa lahko osvojiš brezplačno štartnino!

Kako? Le odgovoriš na vprašanje: Kje je bila prva večurna (3- in 6-urna) dirka v Sloveniji? Namig: konec aprila letos. Odgovor pošlji na mail do torka 21. junija skupaj s svojimi podatki (ime, priimek, telefon in kontakt za nujne primere). Prosimo odgovarjaj le če bi res rad-a nastopil-a na prvem Wombatu – ne le zato, ker pač veš odgovor.
Izžrebali bomo dva dobitnika štartnine (za solo ali ekipni nastop).

Sledite nam