Dalmacija z Mah MTB
Freestyle zaposluje
Ciklo Centar Wheelbase Ride Loose Riders Freestyle Giant
3. avgusta 2020

Če poznaš krajše vodene izlete po otokih Kvarnerja, ture po skritih hrvaških in slovenskih stezicah ter kolesarske dopuste v Livignu, potem bo tudi tale dalmatinski odklop kot nalašč zate in tvoje prijatelje.

Nekaj novega na meniju našega Mateja “Mah MTB” Hartmana. Kot veš, je Mah super vodnik in spreten gorski kolesar. Po potrebi hiter na dirkah in počasen ter previden na skupinskih gorskokolesarskih turah.

Skoraj nikdar se ne izgubi, vedno je pripravljen na akcijo z enim, po potrebi dvema garminoma, nabito polnim nahrbtnikom z orodjem, zračnicami, flikami, “flajštri”, povoji in predvsem dobro voljo. Septembra te vabi v Dalmacijo, natančneje na kolesarjenje po dalmatinskih otokih!

Dalmacija z Mah MTB

Kaj pravi Mah?

Sedem jutranjih pogledov čez ladijski krov in sedem nepozabnih kulinaričnih večerov, vmes pa sedem enkratnih gorsko/morskokolesarskih tur, nešteto skokov v kristalno čisto morje in mirna plovba od otoka do otoka. To je najboljši recept za nepozabne poznopoletne počitnice v Dalmaciji. Med 12. in 19. septembrom.

Želiš doživeti nekaj drugačnega?

Med milijoni otokov po vsem svetu so hrvaški nekaj posebnega. Vsak od njih ima svojo zgodovino, svoje naravne lepote, svoje običaje in svoje skrivnosti, do katerih lahko prideš le z ladjo in s kolesom. In prav križarjenje od otoka do otoka je najboljši način, da jih obiščeš.

Dalmacija z Mah MTB

Prvi dan se namestiš v ladijske kabine, ki ponujajo razkošje hotelske sobe, potem pa se vsako jutro prebudiš s pogledom na … novo kolesarsko avanturo. Raziskovanje otokov po starih poteh, ki so jih otočani pred mnogimi leti zarisali v kamnita tla, vonj sivke, žajblja in rožmarina, občutek vetra in sonca, pogledi na sosednje otoke in naslednje avanture, vožnja skozi oljčne nasade in okušanje njihovih plodov, skupaj s kruhom, vinom in…

Šolta, Brač, Hvar in Vis so septembrski asi. V najlepšem delu leta te bodo gostile njihove poti in stezice, njihovi vrhovi in njihovi domačini. Živa, Bojan in Matej je tris licenciranih kolesarskih vodnikov z množico prevoženih dalmatinskih kilometrov in so zagotovilo, da boš dobil največ, kar se na dveh kolesih lahko doživi.

Dalmacija z Mah MTB

Čarobni Magellan

Med otoki boš plul na 35-metrski ladji Magellan. Dvojambornica je bila zgrajena leta 2010 in povsem prenovljena lansko jesen. Dvoposteljne kabine so klimatizirane. Vsaka ima svojo kopalnico. Velika zgornja paluba ponuja dovolj prostora za sončenje. Razkošna jedilnica, ki je hkrati prostor za druženje, sprejme do 38 gostov. WiFi je prisoten, 5g pa so edino vrečke sladkorja ob kavi.

Dalmacija z Mah MTB

Program

Celoten program, se pravi dogajanje od starta v Trogirju in do zadnje etape, ko se posloviš od Magellana, najdeš na mahmtb.com.

Kaj pa cena?

Za 695 evrov ti pripada sedem polpenzionov v dvoposteljnih kabinah z lastno kopalnico, 7 vodenih kolesarskih tur, storitve treh licenciranih kolesarskih vodnikov in turističnega spremljevalca, organizacija potovanja, zavarovanje lastnine in odgovornosti, posteljnina, brisače in zaključno čiščenje. Cena ne zajema prevoza do Trogirja in nazaj.

Fotografije Matej Hartman

Ride Loose Riders Wheelbase Freestyle Giant Ciklo Centar
Sledite nam