Mah MTB, Elba
14. decembra 2021

Matej Hartman – Mah MTB je razkril destinacije in datume, kam v dobri družbi prihodnje leto. Nekaj novosti in tiste stalne zvezde Mahove ponudbe: Bosna, Kvarner, Livigno.

Magični otok Elba spomladi, Dalmacija z ladjo med prvomajskimi prazniki, Livigno v začetku poletja, Bosna, Garda in še kaj se bo našlo. Za vsak tip gorskega kolesarja nekaj, tudi za tiste bolj nemirne duše.

Mah MTB vabi na Elbo

Med 16. in 23. aprilom na tretji največji italijanski otok po poteh, kjer je letos potekalo svetovno prvenstvo v gorskokolesarskem maratonu. Pa ne samo po teh poteh. Stezice te bodo vodile tudi med rudniki Calamita, Ginepro in Tignitoio. Mesta Capoliveri, Innamorato in Cimo del Monte ter pobočje Mt. Calamita. Vse to in še več med velikonočnimi počitnicami. Informacije najdeš na mahmtb.com.

Severna Dalmacija

S kolesom in z ladjo med 29. aprilom in 6. majem. Sedem kolesarskih tur in sedem jutranjih pogledov čez krov ladje Melody. Štirje otoki, tri znamenitosti s seznama dediščine UNESCO, dva narodna in dva krajinska parka. Na ladjo se boš vkrcal v Trogirju, potem pa križarjenje med otoki Murter, Dugi Otok, Ugljan in Pašman. Tudi celinski del bodo vključili med nepozabne dalmatinske ture.

Program prvomajskih počitnic najdeš tukaj.

Livigno

Železna klasika Mah MTB večdnevnih tur bo na sporedu med 2. in 9. julijem. Gorskokolesarski raj na “nikogaršnji zemlji” med Italijo in Švico, ki ga Matej in družba obiskujejo že 30 let. Odpravo v Livigno organizirajo skupaj s turistično agencijo Pomotiv z Reke, saj je Bojan glavni vodič pri hrvaški odpravi, eden veznih členov kolesarskega raziskovanja Severne Dalmacije.

Kakšen je kolesarski program, si preberi na mahmtb.com. Tam lahko narediš tudi kljukico in se prijaviš na edinstveno kolesarsko raziskovanje okoliških destinacij 2000 in več metrov nad morjem.

Kaj še z Mah MTB v letu 2022?

Pet dni Bosne, štiri dni Garde, tri dni kolesarjenja ob Zrmanji, Cetini in mimo Tulovih Gred. Prihaja še kolesarjenje po Kvarnerskih otokih in ob Jadranski obali. Datumi za vse naštete ture bodo določeni kmalu.

Fotografije Matej Hartman @matej.mahmtb

Preberi še

Tura z belimi noski
Spoštovana gospa Garda

Sledite nam