Pumpaj Slovenija Vrhnika
Ride Loose Riders Wheelbase Freestyle Giant Ciklo Centar
10. oktobra 2019

Od 1. do 3. novembra veliki in mali mojstri ustvarjanja in vzdrževanja mtb poti v Robidišču pod sloganom Pokopljimo trejle.

Začelo se je leta 2015 v Jamnici, nadaljevalo leto pozneje v Robidišču, najzahodnejši vasi Slovenije. To sta bila prva dva “Trejl bilding vikenda”, druženje ob gradnji in urejanju poti ter izmenjavi znanja med graditelji iz vse Slovenije.

Potem je bilo dve leti zatišje, v katerem so imeli graditelji delo vsaj z akcijo Take Care of Your Trails in seveda s potmi na domačih frontah. Letos pa se Trail bilding vikend vrača v Robidišče, ki se je od takrat razvilo v pravi mali center furanja, posredno kot rezultat TBV iz leta 2016.

“Simpozij kopačic in kopačev”, kot ga imenujejo na novi spletni strani www.tbv.si, bo potekal od 1. do 3. novembra, od petka do nedelje. Odslej bo v koordinaciji Alliance ASE vikend potekal dvakrat letno, še obljubljajo. Spomladi sledi Kočevje!

Tako za poklicne načrtovalce in graditelje kot za ljubiteljske. Ker je za prvi november, pa pod slogam Pokopljimo trejle.

Prijave zbirajo na strani, število udeležencev pa je omejeno na 50 duš. Prijavnina je glede na vključeno simbolična – za 40 evrov boste spali in jedli, celo majica bo in kako pivo. Pa zadnji dan se fura s pomočjo šatla.

Pa še Robidišče spoznaš do obisti. Priznaj, da si celo leto planiral-a, pa ti še ni uspelo …

www.tbv.si

Freestyle zaposluje
Ciklo Centar Wheelbase Ride Loose Riders Freestyle Giant
Sledite nam