20. aprila 2016

Leto je naokoli. In Trejl bilding vikend 2016 je pred vrati. Vikend druženja, izmenjave izkušenj in učenja na področju načrtovanja, vzdrževanja in “legalizacije”  gorskokolesarskih poti se kani zgoditi 7. in 8. maja 2016 v najzahodnejši vasi v Sloveniji, Robidišču.

Spodbujeni z lanskimi super odzivi na prvi Trejl bilding vikend, so vikend druženja, izmenjave izkušenj in učenja na področju načrtovanja, vzdrževanja in “legalizacije” trejlov (gorskokolesarskih poti), organizatorji zasnovali tudi letos.

Trejl bilding vikend 2016 bo potekal 7. in 8. maja 2016 v najzahodnejši vasi v Sloveniji, v Robidišču. Na počitniški domačiji Škvor, kjer bodo gostili trejl bilderje, pravijo: “Robidišče predstavlja dobro izhodišče za raziskovanje Posočja kot za raziskovanje Benečije in Furlanije. Nedaleč stran se nahaja najtoplejša alpska reka Nadiža. Vse glavne zanimivosti in znamenitosti doline Soče in Triglavskega narodnega parka so dosegljive v manj kot pol ure vožnje.”

Če k temu dodamo, da so tereni kot nalašč za vzpostavljanje trejlov ter da v Robidišču ne manjka bajkerskega entuziazma, je še en super vikend skoraj zagotovljen.

Zaradi organizacije dela in kvalitetnejše izvedbe so organizatorji tudi letos primorani omejiti število prijav. Prijave se zbirajo do zapolnitve mest oz. najkasneje do 1. maja 2016. Vse informacije in postopek prijave so na voljo na spletni strani www.trejlbildingvikend.si. Pa nič čakati – govori se, da se mesta kar hitro polnijo.

Preberi še:
Prvi trejl bilding vikend je bil bomba

Sledite nam