21. marca 2012

Calcitovci uspešni v Istri. 3 koledarske: Prestavljen XC Griči? Eliminator v Ajdovščini! Maraton Kras! Očistimo Slovenijo. Išče se medium manekenka. Florč ga leti (video).

Calcitovci spredaj v Labinu
V Štrmcu pri Labinu je 10. in predzadnjo preizkušnjo letošnje zimske lige dobil Boštjan Hribovšek (Calcit bike team GT) pred vozilnim v ligi Sašom Vidovićem (BK Buzet) in svojim mladim klubskim kolegom Rokom Korošcem, ki se kali za letošnje prve članske preizkušnje. Poleg domačinov in Italijanov sta bila v prvi deseterici še dva Calcitovca: Matic Pirš na 4. in Nejc Valentinčič na 6. mestu. Še ena iz istega kluba Tina Perše je bila prva dama na absolutno 16. mestu med 110 uvrščenimi.
V boju za vrh sta bila tudi hitra Istrana Šujević in Sirotić, a sta odstopila z okvarama.
Finale serije bo to nedeljo 25. marca v Grožnjanu.
FB skupina lige

Na uvodni fotografiji tahitri s štarta v Štrmcu, od leve: Hribovšek, Korošec, Šujević, Sirotić.

Tri koledarske
Koledar mtb.si je še vedno “v obdelavi”, saj manjkajo še prireditev čez mejo. Najdejo pa se tudi nove informacije o domačih. Naprimer:
XC Griči v Vrtojbi, začetek Pokala Slovenije, se z 8. aprila bojda seli na konec maja. Zaradi težav z dovoljenji, toliko da ne pozabimo, v kateri državi smo. Zaenkrat neuradno.
– 27. aprila bo KK Črn trn v Ajdovščini priredil XC eliminator.
– V koledarju serije Furlanije se najde datum maratona Kras – 10. junij, več na friulimtbchallenge.com

Očistimo Slovenijo!
Pa še ena, ki ni prišla v naš koledar, je pa vredna omembe: Očistimo Slovenijo 2012! V soboto najprej v rokavice, šele popoldan na kolo. Gozdni bajkerji vemo, kje se zbirajo kupi nesnage … www.ocistimo.si

Postani (medium) manekenka
Če si ženskega spola, polnoletna, medium velikosti, medium teže in obvladaš gorsko kolo vsaj srednje dobro, se ti splača sodelovati v nagradni igri v organizaciji slovenske Maloje. Na njihovi Facebook strani odgovori na nagradno vprašanje in za nagrado lahko brezplačno sodeluješ na slikanju poletne kolekcije Maloja. Seveda kot medium manekenka. Slikanje bo potekalo zadnjega v tem mesecu v italijanski Monte Grappi.

Koroški akcijski video
Minuli teden je veliko dobravanja na naši fb strani in celo objavo na fb strani revije Mag41 požel video Tineta Lenarta, v katerem fura Florjan Cehner. Tudi nova koroška generacija zna!

Sledite nam