3. januarja 2018

ZLIK se nadaljuje, pumptrack liga prav tako. Rajdovci objavili rezultate svojih članov, Berginc na sprejemu pri županu, božički v Posavskem Obzorniku, Jovana v Izrael, bikemagazin z novo in nesreča Buchananove.

ZLIK se seli v St. Becich

4. kolo Giant MTB Zimske lige Istre in Kvarnerja se nadaljuje v nedeljo 7. januarja. Organizacija je v domeni BK Poreč, prizorišče pa St. Becich. 

Naslovno fotografijo smo si sposodili v napovedniku 4. kola Giant mtb ZLIK.

Luka’s bikes pump liga

2. postaja zimske pumptrack lige bo zopet v Pikhali v Mariboru. Dirka bo v soboto 6. januarja od 16. ure dalje. Ostale informacije najdeš na facebooku

Rajdovci v 2017

Malce nas je prehitelo novo leto, saj so pri KD Rajd že decembra razkrili uspehe svojih članov v disciplinah spust, enduro, XCM, B4X in BMX. Ni kaj, leto 2017 je bilo kar uspešno! 

{loadposition inside}

5. Božičkov spust z Lisce

Gorskokolesarski božički so se znašli tudi v Posavskem Obzorniku. 5. spust z Lisce je bil zelo uspešen, saj se ga je udeležilo kar 40 dobrih mož. 

Jovana Crnogorac

Najuspešnejša srbska gorska kolesarka se je z novim letom poslovila od Salcana in se pridružila izraelski ekipi Bike Way Racing Team. Preberi na prijavim.se

Kevin Berginc

… je bil med prazniki gost kobariškega župana Roberta Kavčiča. Razlog? Kevin je v letu 2017 postal članski prvak v disciplini BMX race. Več prebereš na mojaobcina.si

Bikemagazin.info

… je v novo leto vstopil s prenovljeno celostno podobo. Kaj je novega in kaj je drugačnega, lahko preveriš na bikemagazin.info.

Caroline Buchanan

Aktualna svetovna prvakinja v 4krosu Avstralka Caroline Buchanan je imela tik pred novim letom hudo prometno nesrečo. O nesreči športnice poročajo tudi na 24ur.com.

Sledite nam