25. maja 2016

Humar in Bertoncelj na Vitalu, pripravi se na XC Završnica, svetovno BMX prvenstvo v živo, prihaja kolesarski kamp na Krvavcu, v Sevnici uradna otvoritev pumptracka, Zarja poškodovana, društvo Bajka prireja kolesarsko šolo, Mahkovec o kolesarskem parku Ljubljana, Ergaver 8. v Reutlingenu, Extreme Vital zaposli, Deželak je junak in ena anketa.

Klemen Humar

Kar dvakrat foto dneva v tednu dni na Vitalmtb.com. Prvič mu je poziral Jure Cindro v Kranjski Gori, drugič pa Jan Perše (na uvodni fotografiji) na lokalnih stezicah še pred zajtrkom.

Berto na Vitalu

Sandi Bertoncelj je zopet slikal na lokalnih Borovničkah. Tokrat je med no footer cancanom ujel Gašperja Dolinarja. Tudi ta je bila izbrana za fotografijo dneva na Vitalmtb.com.

SloXcup Završnica

V nedeljo 29. maja bo v dolini Završnice dirka v olimpijskem krosuv organizaciji KK Završnica. Dodatne informacije na strani SloXcup, prijave pa na Prijavim.se.

{loadposition inside}

SP BMX

Svetovno prvenstvo v BMXu, ki bo v kolumbijskem Medellinu, si lahko ogledaš v živo na Sportklub TV. Strokovni komentator bo Tilen Frank. V nedeljo, 29. maja zvečer na Sportklub TV.

MTB Kamp Krvavec

Med 3. in 5. junijem na Krvavcu Bike kamp. Kamp je primeren za vse željne novega kolesarskega znanja. Cilj kolesarskega kampa je, da preko podaljšanega vikenda vsem omogočijo zabavno kolesarsko izkušnjo učenja voženj v parku. Razpis preberi na facebooku.

Zarja Černilogar

Že pred svetovnim pokalom v Lurdu jo je bolelo zapestje. Po osvojenem naslovu državne prvakinje v spustu v Kranjski Gori pa je le odšla na podrobnejši pregled k zdravniku in ugotovili so, da ima zlomljeno zapestje. Uniortoolsteam po državnem prvenstvu poroča le o obisku zdravnika.

Društvo Bajka

28. maja se prične šola gorskega kolesarjenja. Potek izobraževanja in ostale datume ter prijavnico najdeš na spletni strani društva Bajka ter na njihovem facebook profilu.

4x Reutlingen

Mitja Ergaver (KK Črn Trn) je dirkal na evropskem pokalu v 4krosu. Osvojil je osmo mesto, pridelal pa si je zlomljeno dlančnico. V Reutlingenu je dirkal tudi Urban Rotnik, ki pa se je moral posloviti že v četrtfinalu. Urbanov in Ergaverjev četrfinale najdeš tudi v videu na facebook profilu Črn Trn.

Športna zveza Ljubljane

Preureditev degradiranega območja v kamnolomu Podutik v park za gorske kolesarje. O tem bo na mestnem trgu pred Točko 27. maja med 18. in 19. uro govoril predsednik KD Rajd Tine Mahkovec. Več si preberi tukaj.

Extreme Vital

Za ljubljansko trgovino iščejo pomoč pri prodaji oziroma prodajnega svetovalca. Glavna domena je sicer smučarija, prednost pa imajo tisti, ki se spoznajo še na koelsarstvo. Razpis najdeš tukaj.

Sevnica

V soboto 28. maja ob deseti uri uradna otvoritev kolesarskega poligona. Preberi.

Anketa

Na Javni agenciji Republike Slovenije za varnost prometa so pripravili anketo. Zanima jih mnenje glede varnosti kolesarjev v prometu ter njihovih navad. Vzemi si nekaj minut in odgovori na zastavljena vprašanja. Anketa.

Deželak = junak

Miha Deželak z Radia 1 se bo v soboto s kolesom podal na dobrodelno pot po Sloveniji. Z Zvezo prijateljev mladine bodo z izkupičkom zbranih sredstev na morje odpeljali otroke s socialno šibkih družin. Akcija bo potekala od sobote do petka. Na kolesu se mu lahko predruži vsakdo, tudi ti. Več o akciji pa na Radiu 1.

Sledite nam