Hervis serviser
Ride Loose Riders Wheelbase Freestyle Giant Ciklo Centar
1. junija 2016

Remec odličen na Češkem, Klemen Humar na Vitalu, prihaja športni vikend Maribora, Zarjina poškodba, ekipna dirka na Štajerskem, na Hrvaškem začenjajo z enduro serijo, v Cerknem bo skill course, maraton Brač, prihaja Kilasute dirt jam, MTB maraton mladosti, Bobijev blog, Mah v Bosni in fotogaleriji z endura Cerkno.

Jaka Remec

JR je pretekli vikend tekmoval v čeških Pardubicah na Ben – ALL – Jamin 2016. Kot je sam opisal, je bila težka in stresna tekma, saj je moral tik pred tekmo še popraviti kolo, ki ga je nekoliko uničil na treningu. Kljub dvokratni prekinitvi tekmovanja je s tekmovanjem zaključil suvereno in končal na drugem mestuVeč informacij na Jakovi strani.

Klemen in Vital

Klemen Humar in Vitalmtb.com ne moreta eden brez drugega. Tudi tokrat s fotografijo dneva, zvezdnik na fotografiji je Kristjan Vreček, za fotografijo tednaGlasuj na Vitalmtb.com.

{loadposition inside}

26. tradicionalni Športni vikend Maribora

… v soboto 4. junija . Na 19 različnih lokacijahtudi na BMX progi. Kdaj? Med 10. in 16. uro. Zakaj in za koga? Za vse, ki jih zanima BMX kolesarstvo. Deležni boste predstavitve te kolesarske zvrsti, demonstracijske vožnje, sejma rabljene BMX opreme ter pogostitve. Informacije najdeš tukaj in na sportni-vikend.si. Vstop prost!

Zarjina poškodba

Zarja Černilogar je prestala opracijo. Njena poškodba se je vlekla vse od padca v San Remu. Poleg izpaha zapestja je prišlo tudi do zloma treh kosti. Njen zapis na facebookuZarja, želimo ti čim hitrejši povratek med najboljše!

Enduro Škrbina

To nedeljo, 5. junija, prva dirka v enduru za pokal HrvaškeENDCro, kot se pokal imenuje pri sosedih, se bo začel v Buzetu. Registracija tekmovalcev od pol devetih dalje, sledi trening, ob 14. uri pa dirka. Prijaviš se lahko na prijavim.seVeč o dirki na facebooku.

Nedeljski AJM Team Time ride

Tradicionalna kolesarska prireditev s tekmovanjem ekip, je zopet poskrbela za nepozabno druženje. S startom v Kamnici pri Mariboru in zanimivim pravilnikom kolesarjenja / dirkanja, ter z goro fotografij in množico zadovoljnih kolesarjev. In ne pozabi, do 7. junija poteka glasovanje za najbolj izvirno fotografijo. Več na Timeride.si.

Naslovna fotografija AJM TeamTime Ride

Mtb skill course Cerkno

Med 10. in 12. junijem se začenja sezona učenja gorskokolesarskih tehnik v organizaciji MTB Galaxy. Tokrat v CerknemVeč informacij najdeš tukaj.

Uvati vitar

Maraton na otoku Brač, ki je štel tudi za točkovanje hrvaškega pokala. Na startu je bil Peter VeselFotogalerija na facebook strani Kolesarske zveze Sdž. Ostale informacije na spletni strani prireditelja.

Kilasute

… Dirt Jam! 11.junija v Kilasute parku v Ljubljani. Na prenovljenih in povečanih dirtih. Od 13. ure daljePridi pogledat ali pa furat.

Na Remšnik

Naslednja dirka v seriji rekreativnih kolesarskih vzponov bo v soboto 4. junija. Organizator je KD Remšnik, dolžina trase deset kilometrov, višinska razlika pa dobrega pol kilometra. Več na družabnem omrežju in na spletni strani.

Maraton mladosti

V soboto so uživali v Zagorski dolini. Na tradicionalnem MTB Maratonu mladosti v organiaciji tamkajšnjega kolesarskega klubaFotogalerija užitkarjev je na voljo na MTB Dritl Zasavje.

Terra Magica v blogu

Bobi je strnil misli po odpeljani Terra Magici. Ni boljšega kot kombinacija negodovanja in dobrega rezultata. Preberi na Moj Whatever

Mahova Bosna

Prvi letošnji gorskokolesarski vikend v Bosni z Mah MTB je uspelFotografije na facebookuČe te zanima še kakšen podaljšan vikend za kolesarski izlet v neznano, pa skoči na Mahovo spletno stran.

Enduro Cerkno

Če si zamudil(a) super dirko, si jo še vedno lahko ogledaš skozi dve bogati fotogaleriji na strani SloEndura: Matejeva galerija in Nejčeva galerija.

Casio GShock
Ciklo Centar Wheelbase Ride Loose Riders Freestyle Giant
Sledite nam