25. januarja 2012

Novi slovenski mtb film je na energijski pijači. Figaro v ZDA zdaj tudi z imenom. adidasovi kolesarji na kupu. Očistimo jo 24. marca. Nina H. v še enem intervjujčku. Blog Zarje in Mirija. Tri hrvaške. Kardelj na Kardeljevi (video).

Red Bull pri filmu Switch
Domači mtb film Switch je, kot vsi zainteresirani gotovo veste, v obdelavi na računalnikih in ga bomo videli spomladi. Medtem je avtor in producent Blaž Tomažin objavil, da je za film dobil novega pokrovitelja – nikogar drugega kot Red Bull. Blažev komentar na strani msix.si: “Super stoked!” (Shit Bikers say, haha).
Te novičke verjetno ne bi dali na vrh Tahitrih, če sploh kam, če ne bi zraven sodila tale huda uvodna fotografija. Kristjan Vreček nosi ravno prave barve za tega pokrovitelja filma, tule leti čez največji gap v MTB Čelešn’ku. Foto Aljaž Sedovšek.

Figaro ima v ZDA zdaj tudi ime
V septembru smo v Tahitrih veselo objavili oglas kamere GoPro v ameriški reviji s Primožem Ravnikom. Za novo kamero GoPro 2 so oglas še dopolnili, na Figarovi fotografiji zdaj piše: Actual video still of Primoz Ravnik.

Srečanje adidasovih športnikov

Tradicionalno srečanje športnikov, ki jih z očali adidas Eyewear podpira podjetje Amm, je potekalo na že tradicionalni lokaciji v Radovljici, zopet pa so za največjo zasedbo poskrbeli gorski kolesarji. Še naprej bodo znamko zastopali ekipi Unior Tools Team / Rajd (na fotografijah Rutar in Pandur) in Orbea, kot posameznik pa še Jani Podmiljšak. Tako kot lani so kolesarji večinoma izbrali modele EvilEye Halfrim ter goggle id2 ter Pinner, za razliko od prejšnjih let pa so po gogglih posegli tudi Štrancar & Co., saj bodo po reorganizaciji ekipe zelo intenzivno dirkali tudi v enduru.
www.amm.si

Očistimo Slovenijo 2012
Letos bomo Slovenijo očistili čez 59 dni, v soboto 24. marca. www.ocistimo.si

Nina pri Hiši mladih
Nina Homovec je priljubljena, saj se te dni ne pojavlja le v reviji Bicikel temveč tudi na spletni strani ajdovske Hiše mladih. www.mc-hisamladih.si

Zarja in Miri z novimi krili
Spustaška državna prvaka Zarja Černilogar in Miran Vauh blog res polnita zelo poredko (še takrat ga Zarja, jasno). Kadar ga, je pa za pogledat. Nazadnje sta dobila novi kolesi, na katerih ju je poslikal Vanja Kodermac, prejšnjič pa sta se spomnila vzponov in padcev v sezoni 2011. rockthroughthewood.blogspot.com

Pred zaključnim videom še tri hrvaške:
4. krog zimske lige bo to nedeljo, 29. januarja, ob trdnjavi Monte Grosso v Štinjanu pri Puli. Sliši se super. FB skupina
– Hrvatje imajo nov DH klub, imenuje se BK Flowride in je doma v Zagrebu. Predstavili so se z videom
– Zdaj že bivši hrvaški DH prvak Santo Tessari je za dropbike.com izbral 25 fotografij, ki kažejo njegovo sezono 2011.

Kardelj na Kardeljevi
Boj za tri tisočake pod imenom Support Your Local Spot se preveša v zadnji mesec in tako tudi zaostruje. Mariborski dirt park je sicer močno povedel, a časa je še veliko.
Mariborski spot, na katerem pozimi pridno delajo, je odlično predstavil Marko Draguljič – Kardelj (video vam je lahko všeč na fb strani SYLS).

Sledite nam