4endurance sis 2
Freestyle Giant SloEnduro Wheelbase Renthal Oblikovalski studio Ideator
23. decembra 2015

Zimska liga, Bajka fest, Bracova kolumna, Jaka Remec, sejem Alpe-Adria, en maraton in skrita dirka

Zimska liga Novigrad

Tudi tokrat zmaga Gregorja Sikoška (Bike Republic) pred Energijinim Janezom Dejakom, lanskim zmagovalcem Zimske lige in Vladimirjem Miholjevićem (BK Campetto). Vreme je bilo več kot primerno za skoraj poletne drese. Udeležba zopet velika. Podrobnejše poročilo in rezultati pa tukaj in tukaj.

Prihaja Bajka fest

No, še pet mesecev je do takrat, a Društvo Bajka 14. maja prihodnje leto pripravlja rekreativni gorskokolesarski maraton, obogaten z otroškimi ustvarjalnicami, programom za dobro voljo, spretnostim poligonom in družinskim after partijem. Datum hitro zapiši v koledar, za veči nformacij pa poglej na facebook.

{loadposition inside}

Braco piše

..kolumno. O čem tokrat? Ko boš prebral(a), boš vedel(a). V Poletu.

JR

Jaka Remec pravi, da ni počitka in vadi in vadi. Vedno nove trike. Kaj je v indoor parku ušpičil tokrat, poglej na njegovem profilu.

Januarski sejem

Med sedemindvajsetim in tridesetim januarjem bo na Gospodarskem razstavišču sejem Natour Alpe-Adria. Za novičke in dogajanje poglej na tejle spletni strani.

3EPIC

Do septembra je še dolga, a morda te ravno tale predstavitveni video premami, da 3.9.2016 na dirki nastopiš tudi ti. Video si oglej tukaj. Dogajanje lahko spremljaš tudi na facebooku.

Minutne dirke

Na Dolenjskem nekaj dogaja. Baje se vozijo spustaške dirke, ki trajajo minuto. Lokacija in pravila so znana le peščici. Zna biti zabavno.

4endurance sis 2
Wheelbase Maxxis Freestyle Giant Unior DH Cup SloEnduro
Sledite nam