17. novembra 2009

Novembrski Bicikel, mariborski Veb Company je Premium, Tandem/Cult zaposli serviserja, predavanja in druženje pri KTK PZS, vzpenjača raste, nova outdoorfreaks.si, “superhitre” …

Malce drugačna Blaža na naslovnici revije Bicikel

Malce drugačna Blaža na naslovnici revije Bicikel

Premium ŠPort Veb Company Maribor: v trgovini so za zdaj kolesa Kona in Ridley, v prihodnje se verjetno pridruži še kakšna znamka iz programa Veb Company (foto GS)

Premium ŠPort Veb Company Maribor: v trgovini so za zdaj kolesa Kona in Ridley, v prihodnje se verjetno pridruži še kakšna znamka iz programa Veb Company (foto GS)

Nova trgovina pod Pohorjem je lepo urejena in dobro založena (foto GS)

Nova trgovina pod Pohorjem je lepo urejena in dobro založena (foto GS)

Malo višji adrenalinski park na Pohorju (foto ŠC Pohorje)

Malo višji adrenalinski park na Pohorju (foto ŠC Pohorje)

Nova stran outdoorfreaks.si

Nova stran outdoorfreaks.si

Karleto na starem GT LTS in Gulin (na slik) z jeklenim Schwinnom sta zlezla tudi na Tičko

Karleto na starem GT LTS in Gulin (na slik) z jeklenim Schwinnom sta zlezla tudi na Tičko

Revija Bicikel, november
Pred nami je nova številka revije Bicikel. Na naslovnici Blaža Klemenčič na kolesu za vožnjo na čas s SP v Italiji, notri pa med drugimi naslednji prispevki:
– Fausto je spet našel nove najboljše obleke, tokrat je to Endura in Louis Garneau;
– o čevljih Gaerne;
– Uroš je spet oblekel svoje tesne short-shortse, saj je zajahal še eno polnovzmeteno kolo – Trek Fuel EX8 (letnik 2010 seveda);
– mtb.si je prispeval Tahitre, Modrost iz jazbine in reportažo z Matajurja;
– David se je pogovarjal z zdaj že bivšo gorsko kolesarsko Polono Batagelj;
– Boštjan je preskusil Specializedov BG Fit …
Več na strani bicikel.com >>

Kone & Co. v Mariboru
Iz majhnega zraste veliko. Verjamemo, da se bo enako zgodilo z novo podružnico trgovine Veb Company v Mariboru. Pravzaprav se trgovina imenuje Premium Šport Veb Company, saj v sebi združuje zimski in kolesarski program dveh trgovcev. Veb Company že poznate, prvega pa boste še spoznali.
Trgovina pod Pohorjem bo pozimi razdeljena na zimski in kolesarski program, v poletnem času pa bo v celoti namenjena kolesarjem. V njej boste našli kolesa Kona in Ridley, oblačila Endura in Louis Garneau, čelade Giro in Bell, maziva in čistila Motorex, prehrano Xenofit, orodja in tlačilke Topeak, plašče Maxxis in še vrsto drugih znamk.
Trgovina se nahaja na Maroltovi ulici 35, pravokotno na Pohorsko, blizu spodnje postaje vzpenjače in kolesarske trgovine Freestyle. V trgovini bo nekdo dvignil slušalko, če boste zavrteli 02/614 44 11, naslov elektronske pošte pa je tale.

Tandem/Cult išče serviserja
Logaška trgovina Tandem in povezana proizvodnja koles Cult zposlita serviserja oz. sestavljalca koles. Nudijo urejeno delovno okolje, dinamično delo in stimulativen osebni dohodek. S kandidatom bodo sklenili pogodbo za določen čas z možnostjo podaljšanja za nedoločen čas.
Pričakujejo IV. ali V. stopnjo izobrazbe, najmanj leto dni delovnih izkušenj v servisu, veselje do dela v servisu in proizvodnji, prijaznost, komunikativnost in urejenost. Zaželeno je znanje vsaj enega tujega jezika, po možnosti angleščine ali nemščine. Pa vozniški izpit B kategorije. Pa še potrdilo o nekaznovanosti.
Pisne ponudbe z vsemi dokazili lahko oddate v trgovini ali jih pošljete na naslov Vizija Sport d.o.o., Tržaška 87/b, 1370 Logatec. Email je pa tale.

KTK PZS se druži
Komisija za turno kolesarstvo Planinske zveze Slovenije bo tudi to zimo prirejala družabna srečanja ob predavanjih s kolesarsko tematiko. Ali pa narobe, predavanja z druženjem, kakor hočete. Štartajo ta četrtek 19. novembra ob 19. uri, Matej Brezovšek bo predstavil svojo letošnjo pot na Švedsko (ni šel ravno po singlih). Več >>

Stebri rastejo kot jurčki
Ne moremo spregledati fotografij, ki nam jih pošilja Matej iz ŠC Pohorje, čeprav jih najdete tudi v drugih medijih. Prav danes so postavili vseh 13 stebrov nove pohorske vzpenjače. Svetovni pokal 2010 bo!

Friki z novo stranjo
Friki na prostem (Outdoor Freaks), obvladovalci kaninske bajkparka in okoliških turic, so dali na svetlo novo spletno stran. Je za pogledat >>

Superhitre
– Tudi Boštjan Volf se pridružil spustašem, ki zimo preživljajo na motorjih za kros.
Ian Oskar Katanec je v Dubaju očitno našel fristajl park in naštudiral 360,
– Če kdo pogreša Mateja Trebšeta (ex Guerilla Bikes, ex Cult), ga bo pogrešal še nekaj časa, saj se je zaljubljen do ušes zataknil v Avstraliji.
– Bolje pozno kot nikoli. Braco Cvjetičanin (ista oseba kot zgoraj omenjeni Fausto) se je junija za Gorenjski glas pogovarjal z mladim kranjskih spustašem Matijem Čemažarjem. Beri >>
– Danes pa GG (na papirju) piše o veselici pri Figaru.
Primož Gulin in Karlo Bizjak sta se javila iz Maroka. Slike so videti odlično. Podrobnosti hranimo za reportažo v K.R.I.

Sledite nam